Κώστας Τσουρός: Ξέσπασε για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου – «Αυτό που έγινε είναι απάνθρωπο»

Ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του αντέδρασαν παρακολουθώντας το ρεπορτάζ από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με τον δημοσιογράφο να προσεγγίζει τον Νίκο Πολυδερόπουλο λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αδελφού του.

Το σχετικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε μέσα στην εβδομάδα έκανε τον δημοσιογράφο του Mega να αντιδράσει στον αέρα της εκπομπής, «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Την έντονη διαφωνία της εξέφρασε και η Νόνη Δούνια: «Θλιβερό και ανθρωποφαγικό. Δεν υπάρχουν όρια. Εκεί που ο άνθρωπος έχει υποστεί μια απώλεια, εσύ τον κυνηγάς να του πάρεις μια δήλωση σε σχέση με την απώλεια αυτή. Δεν υπάρχει κανένα όριο παιδιά», είπε η Νόνη Δούνια.

Ακολούθησε η αντίδραση από τον Κώστα Τσουρό: «Για μένα αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα ούτε ποιος φταίει, ούτε ποιος δεν φταίει. Αυτό που έγινε ήταν απάνθρωπο, ούτε καν ανθρωποφαγικό. Είναι απάνθρωπο να κυνηγάει μία κάμερα από πίσω έναν άνθρωπο που πάει στη δουλειά του στο θέατρο, ο οποίος έχει χάσει τον αδελφό του 28χρονών πριν από λίγες ημέρες», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Λες και θα αποκαλύψουν κάποιο έγκλημα, ας μπουν κάποια όρια για την προσωπική ζωή των ανθρώπων και ας μπουν και στη θέση του άλλου. Δεν γίνεται, επειδή εμείς θέλουμε να κάνουμε εκπομπές και να έχουμε περιεχόμενο, να φέρνουμε σε τόσο άθλια θέση τους ανθρώπους γύρω μας. Ας το προσέξουμε λίγο», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός για το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Read More

And More