Κώστας Χαρδαβέλλας: «Αντιμετώπισα τον καρκίνο μέσω της δημοσιογραφίας»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και την Ελένη Τσολάκη παραχώρησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του, για την δημοσιογραφία, αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης. 

«Είμαι 50 χρόνια στην τηλεόραση, για εμένα είναι η ζωή μου. Ο Μανώλης Καψής κάποτε μου είχε πει ότι ως δημοσιογράφος πρέπει να κοιτάω στα μάτια τον γιο μου χωρίς να ντρέπομαι», είπε αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Δεν μου άρεσε να πουλάω τον εαυτό μου, δεν μπήκα ποτέ σε πειρασμό να κάνω μια σκοτεινή δουλειά. Τα λεφτά δεν βγαίνουν με τη δημοσιογραφία. Αντιμετώπισα τον καρκίνο μέσω της δημοσιογραφίας, το 50% της αρρώστιας μου ήταν από στρες για τα νούμερα. Αν έκανα υψηλά νούμερα, ξεκινούσα τη μέρα μου με χαρά, αν ήταν χαμηλά ήμουν ένα ράκος. Έχω δεχτεί παρατήρηση από εμπορικό διευθυντή καναλιού για τα νούμερα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

«Ο καρκίνος μου έκανε καλό, πλέον βλέπω τα πράγματα από άλλη πίστα. Όταν πλησιάζεις τον θάνατο, βλέπεις τα πράγματα αλλιώς. Έχω κάνει “κίτρινη” τηλεόραση και έχω μετανιώσει. Το infotainement είναι για μένα η καλύτερη τηλεόραση», εξομολογήθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Τα στελέχη των καναλιών είναι σκληρά, κόβουν εκπομπές χωρίς να δοθεί η ευκαιρία να καταφέρουν να κάνουν νούμερα. Έχω κάνει το λάθος της αυτοαναφορικότητας στην τηλεόραση με την Αγγελική Νικολούλη. Ο τηλεοπτικός μας καυγάς ήταν ανόητος», 

Read More

And More