Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Ο μπαμπάς μου έβαλε βηματοδότη όταν ασχολήθηκα επαγγελματικά με το τραγούδι»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος την Τετάρτη 21/2.

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Αναγκάζομαι να παραιτηθώ από μια πολυεθνική. Ήταν οι γονείς μου που με σπούδασαν, πήγα στο Κολλέγιο Αθηνών, μετά στο Deree. Ο πατέρας μου μού είπε ότι πρέπει να δουλέψω. Όταν ξεκίνησα με το τραγούδι, ο πατέρας μου έβαλε βηματοδότη από το άγχος του. Μετά από ένα δύο χρόνια όταν είδε τι κερδίζω, τι χρήματα βγάζω και πως όλος ο κόσμος ήξερε το όνομά μας και μας αγαπούσε άρχισε να του αρέσει. Του έδωσε ζωή αυτό το πράγμα! Εγώ πήγαινα στο στούντιο και έγραφα και στις τηλεοράσεις για να τα προωθήσω. Ο πατέρας μου ήταν σαν άτυπος μάνατζερ, μη αμοιβόμενος. Είχε τις εμπειρίες του, ήξερε τι να κάνει και με βοήθησε πολύ σε αυτόν τον τομέα», είπε αρχικά ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα απρόοπτα που του συνέβησαν στην πρώτη του εμφάνιση στο εξωτερικό.

«Στην πρώτη μου εμφάνιση στο εξωτερικό έπρεπε να πάω στην Ισπανία που με είχε καλέσει η ανάλογη ΕΡΤ. Είμαι προληπτικός και φοβάμαι και τα αεροπλάνα. Εκείνη τη μέρα που έπρεπε να ταξιδέψω, διάβαζα τα ζώδια και έλεγε ότι οι Ταύροι δεν πρέπει να ταξιδέψουν. Με τραβούσαν με το ζόρι, μπήκα στο αεροπλάνο και η εμπειρία ήταν τραγική. Να μπαίνω σε αεροπλάνο που φοβόμουν, το ζώδιο να λέει να μην ταξιδέψω και να βλέπω άτομα που είναι σαν εγκληματίες. Αλλά πήγε καλά, ο κόσμος ήταν ενθουσιώδης που τα έσβησε όλα. Μετά μου ζήτησαν να γράψω ποπ μουσική με ελληνικό στίχο. Άνοιξε ένα παράθυρο! Σου λένε γιατί να κάνουμε εισαγωγές; Μπορούμε να κάνουμε ελληνικό ποπ», συμπλήρωσε ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.

Read More

And More