Κώστας Ζουράρις σε Μαρία Σαράφογλου: «Κυρία μου, να μου κάνετε τη χάρη, έχω 3 λεπτά για να μιλήσω»

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σήμερα Πέμπτη 4/5 όταν ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις, τοποθετήθηκε για τις προγραμματικές δηλώσεις του κόμματός του και θέλησε να ασκήσει κριτική στη διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Το μεγάλο σκάνδαλο επί 4ετίας Μητσοτάκη είναι οι απευθείας αναθέσεις, που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε χώρα-μπανανία. Αυτό είναι το μεγάλο σκάνδαλο για τα δικά μας παιδιά, μετέτρεψαν τη χώρα σε Cosa Nostra», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Ζουράρις, ενώ σε διευκρινιστική ερώτηση που του έθεσε η Μαρία Σαράφογλου, απάντησε: «Το πρόγραμμα θα το μάθετε από τις καφετζούδες και τις χαρτορίχτρες».

Στη συνέχεια, η Μαρία Σαράφογλου έθεσε ακόμη μια διευκρινιστική ερώτηση προς τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος σε έντονο ύφος απάντησε: «Μη με διακόπτετε. Σας υπενθυμίζω ότι είμαστε συνιδιοκτήτες στην τηλεόραση ως πολίτες εσείς κι εγώ. Κυρία μου, να μου κάνετε τη χάρη. Έχω 3 λεπτά για να μιλήσω όλα κι όλα».

«Πρέπει επίσης να καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής, αυτό το τερατούργημα της Κεραμέως, που έστειλε τα παιδιά στα ιδιωτικά εμποροχρηματιστήρια… τα πλουσιόπαιδα, τα κ@@@λόπαιδα, όσα που έχουν λεφτά», ανέφερε στη συνέχεια ο Κώστας Ζουράρις, προκαλώντας την αντίδραση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στην Αχαΐα, Ιάσoνα Φωτήλα.

«Μην προσβάλλετε την ελληνική κοινωνία, δεν ντρέπεστε λιγάκι. Είστε και δάσκαλος. Είναι ελεεινό αυτό που είπατε και σας καλώ να το πάρετε πίσω», αποκρίθηκε ο κύριος Φωτήλας.

«Φωτήλα, εσένα θα πάρω πίσω», του απάντησε ο Κώστας Ζουράρις, ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του και τον κ. Φωτήλα να παρατηρεί ότι τον καμαρώνει όλη η Ελλάδα.

Read More

And More