Κωστής Μαραβέγιας: «Βρίσκομαι στο πιο καλό σημείο της ζωής μου» – Οι δηλώσεις για τον γάμο με την Τόνια Σωτηροπούλου

Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος ο Κωστής Μαραβέγιας το απόγευμα της Τετάρτης 14 Ιουνίου.

Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε για την πορεία του στο τραγούδι αλλά και τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά παραδέχτηκε, ο γάμος δεν έφερε αλλαγές στη σχέση τους.

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα μετά τον γάμο. Ότι αλλάζει σε κάθε άνθρωπο που παντρεύεται, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Οι σχέσεις παραμένουν ίδιες, η συντροφικότητα είναι ίδια. Νομίζω η μεγάλη αλλαγή στα ζευγάρια και από τους φίλους που έχω και ξέρω, είναι όταν έρχονται τα παιδιά», ανέφερε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Και πρόσθεσε: «Eκεί αλλάζουν τα ωράρια ύπνου, εκεί αλλάζει η φιλοσοφία της ζωής και υπάρχει ένα νέο υπαρξιακό. Είναι σαν ένα καινούργιο σύμπαν, σαν ταξίδι στο διάστημα, όταν έρχεται ένα παιδί», είπε ο Κωστής Μαραβέγιας, ενώ αναφέρθηκε στην αγάπη του για τα παιδιά: «Μου αρέσουν τα παιδιά γιατί με αγαπούν πολύ. Το βλέπω όταν έρχονται στη συναυλία μου».

Μιλώντας για τα νεανικά του χρόνια και τη ζωή του σήμερα: «Έχω περάσει από πάρα πολλά στάδια. Δεν ήταν εύκολη η εφηβεία μου. Η πρώτη νιότη είχε τις δυσκολίες της. Ας πούμε τώρα ότι είμαι στο πιο καλό σημείο της ζωής μου», εξομολογήθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Read More

And More