Κωστής Σαββιδάκης: Ο παπάς από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει την απίστευτη πρόταση που δέχτηκε από γραφείο τελετών

Ο Κωστής Σαββιδάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Pop up” και τη Χριστιάνα Κοχλατζή και αποκάλυψε μια απίστευτη πρόταση που δέχτηκε πρόσφατα από φίλο του που εργάζεται σε γραφείο τελετών. Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι του ζήτησε να πηγαίνει στις κηδείες ως guest star παπάς και να φωτογραφίζεται με τους συγγενείς.

“Ένας αγαπημένος φίλος δουλεύει σε ένα γραφείο τελετών και με πολύ χιούμορ, αλλά νομίζω 50% το εννοούσε, μου ζήτησε να με βάλει στον τιμοκατάλογο, ως guest star παπά. Να πηγαίνω στις κηδείες και να βγάζω φωτογραφίες με τους συγγενείς. Βέβαια, με πολύ χιούμορ το έκανε όλο αυτό. Ήταν πολλά τα χρήματα να σου πω. Ήταν επαγγελματική πρόταση αλλά με χιούμορ. Δεν θα το έκανα εγώ, αλλά ούτε εκείνος νομίζω ότι θα το έκανε”.

Στη συνέχεια, ο Κωστής Σαββιδάκης μίλησε για το μέλλον του στη σειρά Άγριες Μέλισσες: “Αν δεν με σκοτώσουν μέχρι το τέλος της σεζόν, λογικά θα είμαι. Κάποια στιγμή η κυρία Καρακάση δήλωσε ότι οι φόνοι που έχει μετρήσει μέχρι το τέλος είναι 4, εγώ έχω μετρήσει 8 μέχρι στιγμής”.

Read More

And More