Κωστής Σαββιδάκης: Ο Σταυρός που κόλλησε στην πλάτη του και έδειξε το πρόβλημα υγείας και το spoiler για τις Άγριες Μέλισσες

Ο Κωστής Σαββιδάκης, ο αγαπημένος μας παπά Γρηγόρης από τις Άγριες Μέλισσες, βρέθηκε στο μεσημέρι του Σαββάτου στο Έλα Χαμογέλα και μίλησε για τη ζωή του αλλά και για τη δημοφιλή σειρά!

Ο Κωστής Σαββιδάκης, μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου και την παρέα της για το πώς πήρε τον ρόλο στο σίριαλ, τη σχέση του με τη θρησκεία και το περιστατικό στο οποίο είχε κολλήσει ο σταυρός στο σώμα του, στη εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων! Επίσης, αναφέρθηκε στα όνειρά του, αλλά και στις ταινίες που έχει κάνει αυτόν τον καιρό.

“Eίναι απίστευτο. Σταύρωνε ο Παπά Δημήτρης και ο Σταυρός κόλλησε στην πλάτη μου και δεν έφευγε για 20 λεπτά. Ο παπά Δημήτρης μου είπε να πάω να κάνω εξετάσεις. Έκανα τις εξετάσεις μου και μετά εγχείριση. Πήγαν όλα καλά. Έχουν περάσει 6 χρόνια, έκοψα και το κάπνισμα. Πρέπει τώρα να χάσω κιλά” είπε για τον απίστευτο τρόπο που έμαθε πριν έξι χρόνια για το πρόβλημα υγείας που είχε!

Οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχίσουν αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαι εγώ. Δεν έχω συζητήσει. Για να μπω στις Άγριες Μέλισσες, πέρασα από 4 κάστινγκ. Και πήγαμε πολύ καλά αλλά είμαστε και καλά. Νιώθουμε σαν οικογένεια. Να περιμένετε πολλά στο σήριαλ. Από δω και πέρα θα πληρώσουν όλοι γι΄ αυτά που έκαναν

Λατρεύω τις διαφημίσεις έχω κάνει περίπου δώδεκα. Πρώτα αγαπώ τη διαφήμιση, μετά την τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο. Το όνειρό μου είναι να αναπνέω καλά εκεί που βρίσκομαι.

Read More

And More