Κούλλης Νικολάου για Γη της Ελιάς: «Θα κλείσει με πολλά ερωτήματα που πρέπει οπωσδήποτε να πάμε στη δεύτερη σεζόν»

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος Κούλλης Νικολάου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», όπου μίλησε για την είσοδό του στην πετυχημένη σειρά του MEGA, «Γη της Ελιάς», τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει αλλά και τη δουλεία στο μαρμαράδικο όταν σπούδαζε.

Ο Κούλλης Νικολάου πρόκειται να εμφανιστεί στη σειρά «Γη της Ελιάς» και όπως λέει ο ρόλος του τον ιντριγκάρει πάρα πολύ σαν χαρακτήρας.

«Η ιδέα της σειράς γεννήθηκε χάρη στη Βάνα Δημητρίου. Εδώ και ενάμιση χρόνο έλεγε ότι έχει το επόμενο σίριαλ. Ό,τι βάλει στόχο η Βάνα Δημητρίου το πετυχαίνει» συμπληρώνει. Αποκαλύπτει πως η σειρά θα ολοκληρωθεί φέτος με πάρα πολλά ερωτήματα που «πρέπει οπωσδήποτε να πάμε στη δεύτερη σεζόν».

«Δεν είμαι τόσο πολύ των reality ξέρω όμως ότι η τηλεόραση πρέπει να τα έχει όλα. Πεποίθησή μου είναι να είναι στην πρωτιά η μυθοπλασία» δηλώνει.

 

Αναφορικά με τον Αντρέα Γεωργίου και την παρουσίαση του X-Factor, όπως λέει συγκινήθηκε όταν τον είδε στη σκηνή του show και δηλώνει «πως είναι ένα παιδί θαύμα και ό,τι αγγίξει το κάνει διαμάντι».

Read More

And More