Κούλλης Νικολάου: «Λύγισε» με τα λόγια της συζύγου του – «Μου την φέρατε»

Στον πλατό της εκπομπής «Ελένη» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 27/10 ο Κούλλης Νικολάου.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την παιδική του ηλικία και την οικογένειά του, ενώ έδωσε και ένα μεγάλο spoiler για τη «Γη της Ελιάς» στην οποία και πρωταγωνιστεί.

«Τον αγαπάμε, παρότι ο ρόλος του καμιά φορά μας τη δίνει λίγο γιατί δεν είναι του καλού ανθρώπου Κούλλη μου, και είσαι τόσο γλυκός άνθρωπος», είπε η Ελένη Μενεγάκη υποδεχόμενη τον καλεσμένο της.

«Ηθοποιός είμαι, ότι το είπες ότι είμαι καλός και το λες εσύ, αυτό έχει σημασία», απάντησε από την πλευρά του ο Κούλλης Νικολάου.

Για την παιδική του ηλικία ο Κούλλης Νικολάου ανέφερε: «Ήμουν το πιο ταλαιπωρημένο, επειδή ήμουν το μικρότερο παιδί. Είχε πέσει ο κορεσμός, οι συνθήκες δεν ήταν εύκολες. Ίσως ήταν σύνδρομο της εποχής τα πολλά παιδιά, δε νομίζω να είχε στόχους αυτό το πράγμα, απλά ήρθε. Μεγαλώναμε διαφορετικά. Εγώ δε θα μπορούσα σήμερα να μεγαλώσω 10 παιδιά» σημείωσε ο Κούλλης Νικολάου.

Η συγκίνηση για τη σύζυγό του

Αναφερόμενος στη σύζυγό του, έκανε λόγο για κεραυνοβόλο έρωτα, ενώ δάκρυσε όταν άκουσε την ίδια να εξιστορεί την ιστορία αγάπης τους.

«Την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά σε σημείο που ντράπηκα κιόλας και έκανα το βλέμμα κάτω. Πλησίασε ο ένας τον άλλον με έναν μοναδικό τρόπο. Γνωριστήκαμε σε μια παράσταση που ήρθε να δει τη θεία της, το 2002. Ήταν ακαριαίο. Όταν γνωριστήκαμε, 5 – 6 μήνες μετά συγκατοικούσαμε», είπε ο Κούλλης Νικολάου.

Από την πλευρά της, η σύζυγός του, Κλαίρη Νικολάου, μιλώντας στην «Ελένη», ανέφερε: «Είναι ο άνθρωπός μου, ο έρωτάς μου, ο καλύτερός μου φίλος, η ζωή μου. Ήταν έρωτας από την πρώτη στιγμή. Είναι απόλυτα δημοκρατικός ως πατέρας, ψύχραιμος, με το χιούμορ μας, με τα αστεία μας, περνάμε πολύ όμορφα τον χρόνο μας. Ο ‘Δημοσθένης’ της’ Γης της Έλιας’ δεν έχει καμία σχέση με τον Κούλλη. Υπάρχει αγάπη, σεβασμός, ειλικρίνεια, κοινή γραμμή στις αποφάσεις μας».

Στο μήνυμα που του έστειλε η σύζυγος του, είπε πως: «Σε λατρεύω, είσαι η ζωή μου και σ’ ευχαριστώ για όλα όσα έχουμε περάσει μέχρι τώρα μαζί και για όλα όσα θα έρθουν», με τον ηθοποιό να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Read More

And More