Κουτσογιαννόπουλος σε Μενεγάκη: «Μου τηλεφώνησες αμέσως και μου είπες ότι την επόμενη φορά σου χρωστάω λεφτά»

Τα αγαπημένα τους Χριστούγεννα θυμήθηκαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη οι συντελεστές του «Χαμογέλα και πάλι», με τον Παύλο Σταματόπουλο να ανασύρει στη μνήμη του ένα βράδυ στο σπίτι της παρουσιάστριας, πριν από αρκετά χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Σταματόπουλος δήλωσε: «Ήταν μία Πρωτοχρονιά που κάναμε στο σπίτι της Ελένης παίζοντας χαρτιά όλη η ομάδα της εκπομπής. Θυμάμαι τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο να προσπαθεί να φύγει από το τραπέζι αλλά δεν τον αφήναμε καθόλου γιατί του πήραμε όλα τα λεφτά εκείνη την Πρωτοχρονιά. Ήταν ένα ευχάριστο γεγονός».

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ελένη Μενεγάκη απευθυνόμενη στον στενό της συνεργάτη Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ανέφερε: «Ποια χρονιά λέει; Που σε πήρα την επόμενη ημέρα τηλέφωνο και σου λέω “βρε σου έδωσα παραπάνω λεφτά; Έχεις χάσει;».

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος τότε περιέγραψε: «Με πήρες την ίδια μέρα. Καθώς έφευγα με το αυτοκίνητο, χτυπάει το τηλέφωνο. Είχα μπει στο μυαλό μου ότι πήρα πολλά λεφτά, αλλά έλεγα ότι αποκλείεται να έχει κάνει λάθος η Ελένη. Μου είπες ότι «όπως καταλαβαίνεις έγινε ένα μικρό λάθος, πήγαινε σπίτι σου, κοιμήσου, αλλά την επόμενη φορά που θα βρεθούμε χρωστάς -ξέρω ‘γω- 34,24 ευρώ».

«Δεν ήταν τόσα λίγα, ήταν 250 ευρώ. Είναι πολλά χρόνια ρε παιδιά και ξεχνάμε» αποκρίθηκε η Ελένη Μενεγάκη γελώντας…

Read More

And More