Σε βραδινή έξοδο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τη μεγαλύτερη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Κρις Μπέτα.
Η νεαρή κοπέλα που ασχολείται με τη ζωγραφική, μίλησε στους δημοσιογράφους για το πώς είναι να έχει μητέρα μια τόσο δημοφιλή τραγουδίστρια, όπως είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή, λέγοντας απλώς πως είναι καλά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Το να είμαι κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι ελαφρύ σαν πούπουλο. Κάθε φορά που με ρωτάει κάποιος, λέω το ίδιο πράγμα, νιώθω όπως κάθε παιδί που αγαπά τη μητέρα του και είναι περήφανο γι’ αυτήν. Σίγουρα καταλαβαίνω το μέγεθος αυτού που κάνει και το χειροκροτώ, αλλά όταν κλείνουν οι πόρτες είναι η μαμά μου. Δεν είναι κάτι άλλο πέρα από αυτό» είπε αρχικά η Κρις Μπέτα.
Ενώ, όταν ρωτήθηκε αν είναι ερωτευμένη, απάντησε: «Αυτές οι ερωτήσεις θεωρώ ότι είναι περιττό να γίνονται, γιατί ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική ζωή του καθενός, ανήκει στην προσωπική του ζωή. Είμαι πάρα πολύ καλά όμως».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ