Ξεσπά η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου «Είναι απίστευτα τρομακτικό να βλέπεις αναρτήσεις ενός πεθαμένου ανθρώπου»

Ενοχλημένη η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου, καθώς μετά τον θάνατό του, η σύντροφος του ηθοποιού, Ελισάβετ Σταματοπούλου διαχειρίζεται τον λογαριασμό του στο facebook.

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα η κόρη του ηθοποιού τονίζει πως η σύντροφός του, αρνείται να δώσει πίσω την συσκευή με την οποία ήταν συνδεδεμένος ο Αίαντας Μανθόπουλος στα social media. 

«Ξέρουμε ότι η κα Ελισάβετ Σταμοπούλου διαχειρίζεται το προφίλ, καθώς έχει την συσκευή που αρνείται να μας δώσει, όπως ανέφερα και στις αναρτήσεις στο facebook. 

Εγώ και η οικογένειά μου βρισκόμαστε σε ένα διπλό πένθος αυτή την περίοδο και είναι απίστευτα ψυχοφθόρο. Αντί να επικεντρωθούμε, εγώ και ο αδελφός μου ο Χρήστος σε αυτό το πένθος και να προσπαθήσουμε να θυμόμαστε με αγάπη και υπερηφάνεια τους ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή, πρέπει να αντιμετωπίζουμε και αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά που δεν δείχνει κανέναν σεβασμό απέναντι σε εμάς ως παιδιά του», ήταν οι δηλώσεις της κόρης του ηθοποιού.

Αφορμή μάλιστα στάθηκε το βίντεο που ανέβασε η Ελισάβετ Σταματοπούλου ενημερώνοντας πως λίγο καιρό μετά τον θάνατο του ηθοποιού, έφυγε από ζωή και η μητέρα του.

Η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου κατέληξε: «Είναι απίστευτα τρομακτικό να βλέπεις αναρτήσεις ενός πεθαμένου ανθρώπου».

Read More

And More