Ξεσπά η Μιμή Ντενίση στο Live News: «Το θράσος των διαρρηκτών ήταν ασύλληπτο»

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες η Μιμή Ντενίση έπεσε θύμα διάρρηξης.

Η ηθοποιός έφτασε στο εξοχικό της στον Θεολόγο και συνειδητοποίησε ότι άγνωστοι το παραβίασαν και απέσπασαν κάποια από τα αντικείμενα που υπήρχαν μέσα. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης στην εκπομπή «Πρωινό», η Μιμή Ντενίση σοκαρισμένη φώναξε αμέσως την Αστυνομία που κατέγραψε το περιστατικό.

Λίγες ώρες αργότερα, η Μιμή Ντενίση μίλησε στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, αποκαλύπτοντας πως οι δράστες που παραμένουν άφαντοι, αψήφησαν τα μέτρα ασφαλείας και έκαναν επίδειξη θράσους.

H ίδια περιέγραψε τις εικόνες που αντίκρισε όταν άνοιξε την πόρτα της εισόδου ενώ σκέφτεται τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν μέσα στο σπίτι βρισκόταν η ίδια.

«Πήγα χθες, αλλά με είχε ειδοποιήσει, η κοπέλα που έχουμε και φροντίζει το σπίτι. Ευτυχώς εμάς το σπίτι έχει συναγερμό και υπάρχει security γύρω που κυκλοφορεί. Παρ’ όλα αυτά το θράσος είναι ασύλληπτο. Άνοιξαν μία αποθήκη που συνδέεται άμεσα με το σπίτι, που ξέρετε βάζουμε όλα τα πράγματα του καλοκαιριού, ψυγεία, ποδήλατα…εκεί μπόρεσαν, εκεί μπήκαν», είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση.

Το εξοχικό στον Θεολόγο είναι για χρόνια το ησυχαστήριο της ηθοποιού. Στους κήπους και στα τραπέζια κοντά στις πισίνες, έχουν καθίσει από συγγενείς μέχρι διάσημοι φίλοι της, που την έχουν επισκεφθεί και έχουν φύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις.

«Έγινε σε εμένα, θα μπορούσε να είναι χειρότερα, έγινε και σε πολλούς άλλους απ’ ό,τι ξέρω. Το θέμα είναι να προφυλαχτεί κάπως η περιοχή γιατί προφανώς υπάρχει κάποια συμμορία που δρα. Ήταν τόσο άσχημο το ότι μπήκαμε σε ένα σπίτι που κρέμονταν τα καλώδια, που δεν μπορούσες να ανάψεις φως, που λείπουν τα πράγματά σου. Μετά έμαθα από τον Security της περιοχής ότι έχουν ανοίξει πάρα πολλά σπίτια που λείπουν οι άνθρωποι», πρόσθεσε η Μιμή Ντενίση.

Οι έρευνες συνεχίζονται, με τη Μιμή Ντενίση να έχει ήδη δώσει κατάθεση στην αστυνομία, όπως και η καθαρίστρια που όπως όλα δείχνουν έφυγε τελευταία από τη βίλα πριν το χτύπημα.

Τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία οδηγούν σε μια καλά οργανωμένη σπείρα που έχει βάλει στο στόχαστρο εξοχικά της περιοχής, με τις διαρρήξεις το τελευταίο διάστημα να είναι αλλεπάλληλες και τους κατοίκους στον Θεολόγο να ζητούν ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας.

Read More

And More