Ξεσπά η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Απόστολο Λύτρα: «Στην κακιά στιγμή δε σηκώνεται ένα χέρι να κάνει μαύρο έναν άνθρωπο»

Οργισμένη εμφανίστηκε η Μπέττυ Μαγγίρα με τον Απόστολο Λύτρα στο ξεκίνημα της εκπομπής της, το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουνίου.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι ο Απόστολος Λύτρας θα έπρεπε να έχει ζητήσει ήδη βοήθεια για θεραπεία ενώ σε έντονο ύφος επεσήμανε πως δε μπορεί σε καμία περίπτωση να τον λυπηθεί. «Το εκ των υστέρων συγγνώμη και το «την αγαπάω» μπορεί να μου γυρίσει το μυαλό» ήταν μία από τις χαρακτηριστικές φράσεις της Μπέττυς Μαγγίρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που μου θυμίζει τη διαφήμιση με το μότο «καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς». Δεν μαζεύεται το πράγμα. Μη ξανακούσω για αγάπη. Μη συγχέουμε για αγάπη. Μην το ξανακούσω αυτό, γιατί γίνομαι ακόμα πιο έξαλλη. Ούτε η συγγνώμη αλλάζει την κατάσταση και τη συνθήκη. Σα νομικός θα έπρεπε να ξέρει και να μιλάει πιο σωστά. Για ποια αγάπη μιλάμε;».

Στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα πρόσθεσε: «Έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη από τις κόρες του. Το ότι συνέβη πρώτη φορά δε μου λέει τίποτα, μπορεί να είναι και η τελευταία. Κακιά στιγμή εγώ θεωρώ να εμφανιστεί ένα αυτοκίνητο μπροστά σου από το πουθενά. Στην κακιά στιγμή δε σηκώνεται ένα χέρι να κάνει μαύρο έναν άνθρωπο! Επειδή φαίνεται ένας άνθρωπος μορφωμένος, θα έπρεπε να το έχει κάνει ήδη και να ζητήσει βοήθεια. Δε μπορώ να δικαιολογήσω την πράξη αυτού του ανθρώπου… Δεν ξέρω αν ακούγομαι σκληρή…

Δε μπορώ να το δικαιολογήσω για έναν άνθρωπο που θα έπρεπε ήδη να έχει αναζητήσει τη θεραπεία… Δε μπορώ να λυπηθώ αυτόν τον άνθρωπο. Είναι ένας ενήλικας άνθρωπος που θα έπρεπε να έχει ζητήσει ήδη βοήθεια. Το εκ των υστέρων συγγνώμη και το «την αγαπάω» μπορεί να μου γυρίσει το μυαλό».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164