Ξεσπά η Ντόρα Δούμα με όσα ακούστηκαν για τη Μάρθα Καραγιάννη: «Τι να εξηγώ στους ηλίθιους;»

Για την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη μίλησε η Ντόρα Δούμα στην εκπομπή Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο, Μαρία Βλάχου.

Μαζί με τον Δημήτρη Σούρα, η Ντόρα Δούμα βρέθηκε στο Κερατσίνι όπου και σκόρπισαν μαζί την τέφρα της ηθοποιού, όπως ήταν και η τελευταία της επιθυμία.

«Δεν έκανα τίποτα από δική μου επιλογή, ότι έχω κάνει ήταν από επιθυμία της Μάρθας., χρόνια φίλες, χρόνια μέναμε μαζί, συζητούσαμε τα πάντα. Ήθελε να καεί και να σκορπιστεί στο Κερατσίνι. Εκεί μεγάλωσε και δεν το ξεχνούσε η Μάρθα, την αγαπούσε τη γειτονιά της», ανέφερε η Ντόρα Δούμα.

Για την κατάσταση της Μάρθας Καραγιάννη πριν φύγει από τη ζωή: «Είχε κινητικά προβλήματα μετά τις δύο επεμβάσεις, δεν περίμενε κανείς ότι θα φύγει. Στο τηλέφωνο μου μιλούσε μια χαρά», περιέγραψε η Ντόρα Δούμα.

Τέλος η επί 55 χρόνια φίλη της Μάρθα Καραγιάννη ξέσπασε με αφορμή τα κακόβουλα σχόλια που ακούστηκαν για τις τελευταίες ώρες της Μάρθας Καραγιάννη.

«Στο σπίτι το δικό μου δεν είχε έρθει κανείς από αυτούς που λένε ότι λένε, ο καθένας μπορεί να λέει  ό,τι τρέλα θέλει. Είχε έρθει κανείς από αυτούς στο σπίτι μου; Τι να κάθομαι να εξηγώ τώρα στους ηλίθιους αυτούς ανθρώπους», είπε η Ντόρα Δούμα στην κάμερα του Alpha.

Read More

And More