Ξεσπά η Βάνα Μπάρμπα: «Έπαθα μεγάλη ζημιά – Θα του κάνω μήνυση, σε εμένα δεν περνάνε αυτά»

Η Βάνα Μπάρμπα φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και, λίγο πριν από το φινάλε της συνέντευξής της με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε την ταλαιπωρία που πέρασε με επιχειρηματία που ανήκει στον χώρο των media.

«Πέρασα πολύ μεγάλες προδοσίες με ανθρώπους που κι εγώ θα καταγγείλω στη Δικαιοσύνη προσεχώς. Ήταν τρομακτικό! Είναι απίστευτο, ήταν προδοσία. Χρησιμοποίησαν το όνομά μου. Είναι τρομερό, την έχω πατήσει από φίλους» ανέφερε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

Και πρόσθεσε, μη θέλοντας να κατονομάσει το πρόσωπο που την ζημίωσε: «Είναι μεγάλος επιχειρηματίας που ανήκει στον χώρο των media. Είναι απίστευτο από που έπαθα, μεγάλη ζημιά. Πρέπει να είμαι σίγουρη ότι το έκανε ο ίδιος και μετά θα το μάθετε όλοι! Αυτός που έχει πράξει άσχημα πρέπει να το πληρώνει. Και πρέπει να βγαίνουν όλα στο φως. Πραγματικά έπαθα ζημιά, ένα μήνα τώρα τρέχω και είμαι μια μάνα με ένα παιδί. Αν είναι αυτός από πίσω, από μένα θα πάρει μήνυση και θα το μάθετε σύντομα.

Είναι ιδιοκτήτης, έχουν κάνει χιλιάδες εκβιασμούς, μεγάλη ζημιά σε πολύ κόσμο και τους αφήνουν και απλήρωτους. Σε μένα λοιπόν, στην Βάνα Μπάρμπα δεν περνάνε αυτά».

Δες το σχετικό απόσπασμα στο Πρωινό:

Read More

And More