Ξεσπά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του – «Με πνίγει το παράπονο»

Δύσκολες ώρες για τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο, τον γνωστό επιχειρηματία της χρυσής Αθηναϊκής εποχής, ο οποίος έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό.

Μιλώντας στην κάμερα του Open και στο Πρωινό Σου Σου, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος εκφράζει τον πόνο του και το παράπονό του για το σπίτι στην Γλυφάδα που πέρασε σε νέο ιδιοκτήτη.

«Δεν θα το βάλω κάτω, θα φτάσω μέχρι εκεί που επιτρέπει ο νόμος και το Σύνταγμα. Είμαι ένας από τα πολλά θύματα, ίσως και να βρω και δύο δικηγόρους, αλλά ο κόσμος δεν έχει χρήματα να φάει, πόσο μάλλον να διεκδικήσει την περιουσία του, να πληρώνει τα έξοδα;» είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Και σχολίασε: «Δεν θέλω να κάνω τον αντάρτη, αλλά προσπαθώ να δω πως θα δικαιωθώ εγώ και όλοι οι Έλληνες που κινδυνεύουμε», είπε ο γνωστός επιχειρηματίας. 

Για την βοήθεια που δέχτηκε και τα σχόλια που λαμβάνει: «Ήρθε και με βρήκε Συνταγματολόγος. Κάποιοι ακούνε αυτά που λέω, μπορεί καμιά φορά να λέω υπερβολές, αλλά με φτάνει ο πόνος μου εκεί. Με πνίγει το παράπονο. Έσπασε η δουλειά μας, δεν παίρνουμε λεφτά», δήλωσε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Read More

And More