Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας: «Αντί να τα βάλουν με αυτούς που τους κοροϊδεύουν μισό χρόνο, τα έβαλαν με εμένα»

Ο Γιώργος Λιάγκας έστειλε μήνυμα σε Μαριάντα Πιερίδη, Ναταλί Κάκκαβα και Τριαντάφυλλο μετά τις δηλώσεις – απαντήσεις τους προς εκείνον για τον χαρακτηρισμό «φάντασμα» της εκπομπής του Open το Σαββατοκύριακο.

Ο παρουσιαστής του Πρωινού τόνισε πως αντί να τον ευχαριστήσουν που βγήκε και τους στήριξε, βγαίνουν και τάσσονται εναντίον του.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Είναι μία εμμονή αυτή. Ο Λιάγκας μίλησε υπέρ των συντελεστών της εκπομπής λέγοντας για μία εκπομπή φάντασμα. Και οι συντελεστές της εκπομπής, αντί να τα βάλουν με αυτούς που τους κοροϊδεύουν μισό χρόνο, τα έβαλαν με εμένα που είπα ότι είναι μία εκπομπή φάντασμα που όλοι λένε ότι ξεκινά κι επί της ουσίας δεν ξεκινάει. Άρα ο Λιάγκας μαζί σας είναι, αυτό δεν καταλαβαίνετε. Βγήκε η Κάκκαβα και η Μαριάντα Πιερίδη και λένε για εμένα.

Δεν καταλαβαίνετε ότι είπα ότι είναι ντροπή και άκομψο να λέμε πότε ξεκινάει αυτή η εκπομπή από το καλοκαίρι και μιλάμε για μία εκπομπή φάντασμα. Προφανώς η παραγωγή ή το Open κάτι δεν κάνει καλά. Άρα αντί να έχουν πρόβλημα με αυτούς που τους λένε ότι ξεκινάει η εκπομπή, τα έχουν με εμένα που επεσήμανα ότι κάποιοι άλλοι δεν τους λένε την αλήθεια. Μην τα βάζετε με αυτόν που το επεσήμανε, βάλτε τα με αυτούς που σας λένε ότι ξεκινάει και δεν ξεκινάει. Δεν είπα εγώ ότι φταίει η Μαριάντα ή Κάκκαβα ή ο Τριαντάφυλλος. Να πάμε και σε μονομαχία… Μάθετε να ακούτε τι λέει ο άλλος και ποιος είναι με ποιον!»

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Επειδή μιλάω, δεν σημαίνει ότι είμαι εναντίον όλων. Ο λογικός άνθρωπος παίρνει τηλέφωνο και λέει «Γιώργο ευχαριστούμε που μας στήριξες» γιατί το είπα για να τους στηρίξω. Αντί να πουν «ευχαριστούμε που μας στήριξες», βγαίνουν και λένε για εμένα. Παρόλα αυτά δεν πληρώνονται από πουθενά, δεν έχουν δουλειά αλλά φταίει ο Λιάγκας. Μυαλό λίγο…. Μακάρι να βγει η εκπομπή.

Στα 30 χρόνια καριέρας μου, μάχομαι για να έχουν δουλειά και αμοιβή άνθρωποι που το αξίζουν και όχι τυχάρπαστοι που βγήκαν από ένα ριάλιτι κι έγιναν διάσημοι σε ένα βράδυ και πρέπει σώνει και ντε να κατακτήσουν μία θέση σε ένα πάνελ».

Read More

And More