Ξεσπά ο Γιώργος Τσαλίκης: «Θα κινηθώ νομικά, με έλεγαν κ@@@γερε, σιχαμένε, ξεχασμένε»

Ο Γιώργος Τσαλίκης, σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», απαντά στην σκληρή κριτική που δέχτηκε μετά τα λεγόμενά του για τη Μαρίνα Σάττι και τα όσα συνέβησαν στη Eurovision 2024.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρει ότι θα κινηθεί νομικά, μετά από σχόλια που δέχτηκε από χρήστες του διαδικτύου.  «Κατέληξα να καταφύγω στη δικαιοσύνη. Ο μόνος λόγος που θα ασχοληθώ και θα περάσω σε μηνύσεις, είναι ότι ενώ οι δικηγόροι μου τους ενημερώσανε, εκείνοι προκλητικά συνεχίσανε και λέγανε: “Ακόμα δεν μας έκανες τίποτα; Ακόμα δεν μας πήρε ο δικηγόρος σου;”

Θα ασχοληθώ με μηνύσεις με τον κύριο Σφακιανάκη, μόνο με αυτούς που το ζητήσανε», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Όσο για τα σκληρά σχόλια που δέχτηκε, είπε: «Κοντεύω τα 50, με λέγανε κ@λ@γερε,  σιχαμένε, ξεχασμένε και πάρα πολλά άσχημα πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που κάνει 180 live τον χρόνο και είμαι 48 χρονών. Ούτε γέρος είμαι, ούτε έκανα ηλικιακό ρατσισμό στη Μαρίνα Σάττι.

Εγώ είπα ότι δεν είναι πιτσιρίκα λέγοντας ότι ένας άνθρωπος κοντά στα 40, έχει πλήρη επίγνωση των πράξεων του».

Ενώ για τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου της Eurovision 2024: «Αν έχεις την επίγνωση ότι κάνεις μια πράξη η οποία είναι πολιτική θέση, μετά να φερθείς και σαν 40αρης και να την στηρίξεις αυτή την άποψη», δήλωσε ο Γιώργος Τσαλίκης. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164