Ξεσπά ο Τάκης Παπαματθαίου: «Δεν τους συμφέρει να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη μία» βρέθηκε ο Τάκης Παπαματθαίου το μεσημέρι της Κυριακής 11/6.

O γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επαναφορά της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος στους ηθοποιούς καθώς και τις επιλογές βάση… ακολούθων.

Ειδικότερα, ο Τάκης Παπαματθαίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω πει επανειλημμένα ότι πρέπει να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ηθοποιού. Αυτό βέβαια πια δεν συμφέρει και κάποια άτομα. Ειδικά στη σημερινή εποχή, είναι δυνατόν να είσαι ηθοποιός και να μην έχεις πάει σε μια σχολή; Δηλαδή να μην ξέρεις ιστορία θεάτρου, ορθοφωνία, κινησιολογία, λογοτεχνία και υποκριτική; Δεν υπάρχει αυτό».

«Δηλαδή εγώ στο Facebook έχω γύρω στις 12.000 ακολούθους και παίρνω πολλά likes. Αν κρίνω εγώ, λοιπόν, πως αφού έχω όλους αυτούς που με ακολουθούν στα social media, άρα στο θέατρο πρέπει να σπάω ταμεία! Δεν πάει, όμως, έτσι. Είναι λάθος αυτό που σκέφτονται όλοι αυτοί».

«Πρέπει να επανέλθει επειγόντως η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Έτσι θα έχει νόημα και από ένα πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών η τιμωρία, ότι δηλαδή θα αφαιρείται η άδεια και δεν μπορείς να ξαναπαίξεις στο θέατρο» συμπλήρωσε, επίσης, ο Τάκης Παπαματθαίου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Read More

And More