Ξεσπά ο Χρήστος Λούλης: “Οι ίδιοι μου οι συνάδελφοι με κατηγορούσαν ως προδότη”

Στην εκπομπή της Δανάης ΜπάρκαΠάμε Δανάη” μίλησε ο Χρήστος Λούλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ μίλησε και για το περιβόητο διαφημιστικό σποτ που είχε κάνει κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας.

Σχετικά με το δεύτερο lockdown, ο Χρήστος Λούλης παραδέχτηκε ότι όλοι το περνούν πιο χαλαρά, μιας και η κίνηση στους δρόμους είναι έντονη και συνεπώς ο κόσμος εξακολουθεί να κυκλοφορεί.

Αναφερόμενος στο σποτ που είχε κάνει στην πρώτη καραντίνα και το οποίο είχε θεωρηθεί σεξιστικό, ο ίδιος δήλωσε: “Δεν θα το ξαναέκανα. Όχι επειδή μετάνιωσα που το έκανα αλλά νομίζω πως αν έπαιρνα ξανά μέρος σε ένα σποτ, θα αδικούσα το σποτ. Νομίζω πώς αν ξαναέβγαινα να κάνω σποτ θα σχολίαζαν πιο πολύ αυτό που συνέβη πριν παρά το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε τώρα. Νομίζω πως όταν παθαίνεις τέτοιο κάζο όπως αυτό που έπαθα εγώ…. Δεν νομίζω πως θα είχα να προσφέρω τώρα κάτι.

Οι πιο πολλοί άνθρωποι κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε σεξισμός στο σποτάκι αλλά και ακόμα και αυτοί που δεν το κατάλαβαν έχουν τους δικούς τους λόγους που δεν έχουν να κάνουν με μένα, έχει να κάνει με το δικό τους το μυαλό», υπογράμμισε ακόμα. «Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι ήμουν για άλλη μια φορά αντικείμενο μίας μεγάλης ανθρωποφαγίας», δήλωσε ακόμα, τονίζοντας: «Οι ίδιοι μου οι συνάδερφοι με κατηγορούσαν ως προδότη».

Δες το βίντεο:

Read More

And More