Ξέσπασε η Αγγελική Νικολούλη: «Αρχίζουν τα παρατράγουδα, στο τούνελ όχι»

Φανερά ενοχλημένη στον τηλεοπτικό αέρα η Αγγελική Νικολούλη. Το βράδυ της Παρασκευής η παρουσιάστρια καλησπέρισε τους τηλεθεατές του Mega στο Φως στο τούνελ.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη ενημερώθηκε από τους συνεργάτες της για μια σημαντική πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή και αφορούσε την αρπαγή ανήλικης από ομάδα απαγωγέων.

«Ξέρω πως όταν έχουμε ανήλικα και όταν έχουμε θέμα με απαγωγή, κάτι πάει στραβά. Δεν θέλετε τη δημοσιότητα, έτσι γίνεται μια εμπλοκή, αρχίζουν τα παρατράγουδα. Θέλω να βεβαιωθώ γι’ αυτό που λέτε», ανέφερε η παρουσιάστρια δείχνοντας να μην πείθεται για την πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή.

Και στη συνέχεια ξέσπασε: «Έτσι στην τύχη το πετάμε για να αποπροσανατολίσουμε την έρευνα, ένα παιδί το οποίο έχει πέσει θύμα απαγωγής όπως καταγγέλλουν από ομάδα ανθρώπων γιατί είδαν την ομάδα αυτή να βάζει το παιδί στο αυτοκίνητο, όχι. Στο τούνελ όχι. Στο διάλειμμα να έρθετε πάλι σε επαφή και να μου αποδείξετε αυτό που λέτε», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Read More

And More