Ξέσπασε η Ράνια Τζίμα για τη δολοφονία στο Blue Horizon: «Αυτή πάντως είναι εικόνα απόλυτης διάλυσης, απολύτως απαράδεκτη»

Ερωτήματα προκαλούν μέχρι και τώρα οι ενέργειες του Λιμενικού Σώματος μετά την τραγωδία με τον θάνατο του άτυχου 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά, όταν μέλη του πληρώματος τον έσπρωξαν μέσα στη θάλασσα.

Η Ράνια Τζίμα ξέσπασε μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για την απαράδεκτη εικόνα που αποτυπώνεται και τις συνθήκες διάλυσης. Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κατερίνας Νώνστα, η παρουσιάστρια ανέφερε ενοχλημένη:

«Είναι πολύ περίεργα πράγματα. Ο Υπουργός Ναυτιλίας «δίνει» ουσιαστικά το κεντρικό λιμεναρχείο, αλλά οι δικές σου πληροφορίες είναι διαφορετικές».

Η Ράνια Τζίμα συνέχισε παρακάτω: «Οι πηγές του ρεπορτάζ λένε, άνθρωποι από το ευρύτερο περιβάλλον ότι κάποιοι λένε ψέματα ακόμα και αυτήν την ώρα στον υπουργό, ο οποίος βγαίνει και κάνει δημόσιες δηλώσεις για αυτό το συμβάν… Αυτή πάντως είναι εικόνα απόλυτης διάλυσης, απολύτως απαράδεκτη.

Ένα βίντεο που βλέπουμε καθαρά ότι δεν υπάρχει λιμενικός, ένας υπουργός που λέει εμένα με ενημέρωσαν ότι υπάρχει και προσέτρεξα, αλλά δεν βλέπω ούτε εγώ, πηγές του υπουργείου που λένε ότι κάποιοι λένε ψέματα στον υπουργό και κάποιοι λιμενικοί που θα έπρεπε να είναι στη θέση τους, αλλά δεν είναι. Δεν ξέρει και κανείς που είναι».

 

«Αν αυτό είναι εικόνα, δεν ξέρω τι να πω… Η πολιτεία που βρίσκεται είτε να τα αποτρέψει αυτά, είτε να σώσει τον άνθρωπο;» σχολίασε μεταξύ άλλων η Ράνια Τζίμα.

Read More

And More