Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Επειδή βγαίνω και το λέω, απειλούν ότι θα με “φάνε”»

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με αφορμή το θέμα με την κατάσταση στη Γάζα και τα απειλητικά μηνύματα που λαμβάνει στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα της εμφάνισης του Γιώργου Καλλιακμάνη, ο παρουσιαστής αντέδρασε. «Επειδή βγαίνω και το λέω, απειλούν ότι θα με φάνε. Κάτι ξέρω… Όποτε βγήκα τώρα με την Eurovision έχω απειλητικά μηνύματα. Άσε με παιδί μου, μόνο να το πάρεις σαν άποψη», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. 

«Όταν μιλάω για την Eurovision, μιλάω για αυτή την βαρβαρότητα, δεν μιλάω για τραγούδια, ούτε για παπατζίδες. Όλα αυτά είναι μέρος μιας πολιτικής για να περάσει η βαρβαρότητα. Αυτό χτυπάω. Από τότε που το λέω – που συμφωνεί ο περισσότερος κόσμος – ξαφνικά δεν μπορεί να μου απειλήσει τη ζωή», πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164