Ξέσπασε ο Γιάννης Πρετεντέρης: «Δεν είναι απλά σεξιστικά, είναι χυδαιότατα όλα αυτά»

Ο Γιάννης Πρετεντέρης το βράδυ της Παρασκευής 1/9 βρέθηκε στο πλευρό της Κατερίνας Παναγοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Μεταξύ άλλων, δε, το δελτίο ασχολήθηκε εκτενώς με την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τα ποικίλα αρνητικά σχόλια που δέχεται σε δημόσιο λόγο.

Ανάμεσα σε άλλα, λοιπόν, ο δημοσιογράφος Σωτήρης Μπολάκης μετέφερε το ομοφοβικό παραλήρημα του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου με την παράταξη του Γιάννη Σγουρού, κ. Μιχάλη Μπέλλα τόσο για τον Στέφανο Κασσελάκη όσο και τον σύντροφο του. » Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει στο εξής να λέγεται: ΣΦΥΡΙΖΑ (όπως λέμε θα σου τον σφυρίξω…). Παλαιότερα, εδώ στην Ελλάδα, εμείς οι Έλληνες λέγαμε το εξής ρητό: «Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από το να είσαι γέρος, που… και άσχημος». Ευτυχώς ο Steven δεν είναι γέρος, φτωχός και άσχημος».

Στο άκουσμα της συγκεκριμένης χυδαίας δημοσίευσης, λοιπόν, ο Γιάννης Πρετεντέρης εξέφρασε εύλογα την οργή και την προσωπική του αντίθεση στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου.

«Ο κ. Σγουρός δεν αντέδρασε; Δεν αντέδρασε ο κ. Σγουρός σε αυτά; Αυτά είναι χυδαία. Όχι απλά σεξιστικά, είναι χυδαιότατα αυτά όλα» τόνισε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Read More

And More