Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του με τη θεματολογία της σημερινής του εκπομπής στον ΑΝΤ1.
Όλα ξεκίνησαν, όταν η Δέσποινα Καμπούρη ξεκίνησε να «πασάρει» τις δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 η Νόνη Δούνια, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην περσινή εκπομπή του Κώστα Τσουρού που συμμετείχε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Βαριέμαι πάρα πολύ με το πώς πέρασαν όλοι στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού. Είναι κάτι το οποίο το βαριέμαι τρομακτικά. Εγώ αυτή τη στιγμή, αν έβλεπα ΑΝΤ1, θα άλλαζα κανάλι! Το έχω βαρεθεί το θέμα αυτό. Δηλαδή, ασχολούμαστε με μια εκπομπή που κόπηκε πριν από έναν χρόνο και ακόμα ασχολούμαστε για το πώς πέρασαν. Δεν με αφορά, αλήθεια!» ανέφερε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.
Στη συνέχεια, αναρωτήθηκε: «Για ποιον λόγο να παίζω εγώ πώς πέρασαν πέρσι στην εκπομπή του Τσουρού; Δηλαδή ειλικρινά! Τι με ενδιαφέρει εμένα; Βρείτε κανένα ενδιαφέρον θέμα να παίξουμε! Εγώ θα άλλαζα κανάλι αν έβλεπα το Πρωινό. Έχω βαρεθεί την εκπομπή μου σήμερα! Αν ήμουν στο σπίτι μου, θα σας άλλαζα σήμερα!».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.