Ξέσπασε ο Ηλίας Βαλάσης: «Είπαν ότι είμαι σεξιστής επειδή είπα ότι η δουλειά της γυναίκας μου είναι να μεγαλώνει τα παιδιά μας»

Ο Ηλίας Βαλάσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια Σου» με την Μαρία Μπακοδήμου. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πώς σχολιάστηκε μία δήλωση που είχε κάνει για το μεγάλωμα των παιδιών του από τη γυναίκα του.

«Είπαν στην τηλεόραση ότι εγώ είμαι σεξιστής και πατριαρχικός, επειδή είπα ότι “η πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου είναι της γυναίκας μου, που μεγαλώνει τα παιδιά μας” και παρεξηγήθηκα. Η πιο δύσκολη και υπέροχη δουλειά του κόσμου, με ένα μωρό στην αγκαλιά και άλλα δύο να τα διδάσκει, να φροντίζει και να καθαρίζει το σπίτι, να κάνει όλα αυτά και αυτό παρεξηγήθηκε; 

Δεν έχετε ιδέα από οικογένεια, δεν έχετε ιδέα από παιδιά. Δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει αυτό και ανοίγετε το στόμα σας και λέτε ηλιθιότητες. Αν θες να μιλήσεις για ένα φαγητό πρέπει να το έχεις δοκιμάσει πρώτα» ξέσπασε ο Ηλίας Βαλάσης.

 

«Δεν δουλεύει η γυναίκα μου, μεγαλώνει τα παιδιά μας. Αυτή είναι η δουλειά της! Να βοηθάει εμένα να μπορώ να είμαι αυτό που πρέπει. Μου άρεσαν πολύ τα παιδάκια, αλλά δεν σκέφτηκα ότι θα κάνω δικά μου! Και να τώρα που έχω και μακάρι να είχα δέκα παιδιά», είχε πει ο Ηλίας Βαλάσης στην εκπομπή Fay’s Time.

Read More

And More