Ξέσπασε on air η Νόνη Δούνια: «Τι λέτε; Να του φέρω τις παντόφλες; Έξαλλη θα με κάνετε»

Τις συνέντευξη του Χάρη Ακριτίδη σχολίασαν στην εκπομπή, «Ακόμη δεν είδες τίποτα», το Σάββατο 13/1 με τη Νόνη Δούνια να δείχνει την ενόχλησή της σε ό,τι αφορά το «πρότυπο» της γυναίκας.

Η Νόνη Δούνια θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι απέχει αρκετά από αυτή τη λογική και σε καμία περίπτωση δεν έχει μπει στη διαδικασία είτε να κάνει μπάνιο τον σύζυγό της είτε να του φέρει τις παντόφλες του.

«Αυτή την κατηγορία του ανατολίτη άντρα νόμιζα είχε εκλείψει. Αλλά αυτός ο ανατολίτης άντρας έχει βρει και μια γυναίκα ενδεχομένως που αρέσκεται σε αυτό. Άμα ευχαριστιέται εκείνη να τον κάνει μπάνιο, ας το κάνει. Αν είναι κάτι που είναι επιλογή της, τι να πω, ο καθένας με την επιλογή της. Εγώ να κάνω μπάνιο τον σύζυγό μου; Τι είναι μωρό;», είπε αρχικά η Νόνη Δούνια.

Και συνέχισε: «Ποτέ δεν τον έχω κάνει. Τι λέτε; Να του φέρω τις παντόφλες; Έξαλλη θα με κάνετε! Ο Ακριτίδης είπε ότι ο ορισμός της συζύγου είναι να του φέρνει την παντόφλα, να του κάνει μπάνιο, να τα κάνει όλα. Για τον ίδιον ναι! Μπορεί και η γυναίκα του να το απολαμβάνει, δεν τη ρωτήσαμε. Εγώ δεν απολαμβάνω να κάνω μπάνιο κανέναν!».».

Να θυμίσουμε πως ο Χάρης Ακριτίδης σε συνέντευξή του στο «Πρωινό Σου Σου» δήλωσε: «Αν υπήρχε ένα σταυρόλεξο και λέγανε γυναίκα σύζυγος και μάνα, θα είχε την φωτογραφία της. Η γυναίκα μου είναι το δεξί μου χέρι σε όλα. Από παρά πολύ μικρός μητέρα μου επειδή είχαμε μεγάλη φτώχεια, αναγκαζόταν να με ντύνει και να με πλένει πριν πάω να πουλήσω κουλούρια.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να με γαλουχήσει, καλώς ή κακώς, ότι εσύ αγόρι μου μόνο δούλευε και φέρε μας λεφτά για να ζήσουμε και εμείς θα σε έχουμε περιποιημένο. Από τότε ως σήμερα αυτό έχει συνεχιστεί.

Δεν κάνω μόνος μου ούτε ντους, με κάνει μπάνιο η γυναίκα μου και μου φοράει το εσώρουχο μου. Εγώ μόνο δουλεύω, κάνω άλλα πράγματα μέσα στο σπίτι για να μην την επιβαρύνω…».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164