Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης Πουλόπουλος για την ψυχολογική κακοποίηση που έχει δεχτεί από στέλεχος καναλιού

Με αφορμή την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με την Ζέτα Δούκα στην πρωινή εκπομπή Ευτυχείτε, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησαν για την ψυχολογική βία που έχουν δεχτεί από στελέχη των καναλιών που εργάζονταν. Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος ξέσπασε σε δάκρυα μιλώντας για το σκληρό bullying που έχει αντιμετωπίσει από μια συγκεκριμένη γυναίκα πριν δέκα χρόνια, γεγονός που τον έκανε να κλείνεται στις τουαλέτες του καναλιού…

“Αν θέλεις να ανοίξουμε αυτή την ιστορία, αυτό που περιγράφουν να κλείνεσαι στην τουαλέτα από το πρωί ως το βράδυ το έχω ζήσει. Έχω φάει και bullying λεκτικό και ρατσιστικό. Ακόμα και για τη χροιά της φωνής μου… Μια κυρία το έχει κάνει αυτό που αυτή τη στιγμή εργάζεται. Μου έκανε τη ζωή μαύρη για έναν ολόκληρο χρόνο. Μα μου κάνατε δοκιμαστικό, πριν με πάρετε τους είχα ρωτήσει… Φταίμε και εμείς που δεν μιλάμε… Δεν μπορώ να πω στον αέρα της εκπομπής όλα αυτά τα υβριστικά σχόλια που είχα δεχτεί. Φέρνω στο μυαλό μου αυτές τις εικόνες και δεν μπορώ…. Απλά δεν μπορώ να μιλήσω ανοιχτά και αυτό μου φέρνει μια συναισθηματική φόρτιση. Έχουν περάσει δέκα χρόνια και τα οκτώ έκανα ψυχοθεραπεία” ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος και λύγισε όσο θυμόταν μία από τις πιο δύσκολες επαγγελματικά περιόδους της ζωής του.

 

“Δεν είναι παρουσιάστρια, είναι στέλεχος καναλιού. Ήθελε κάποιον άλλον συνάδελφο αλλά δεν της έγινε το χατίρι. Για έναν ολόκληρο χρόνο πέρασα πολύ άσχημα. Δεν αντιλαμβανόταν πόσο πολύ με πλήγωναν αυτά που έλεγε…” κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Read More

And More