Στο T-live

Κύκλωμα μαστροπείας: O 36χρονος νάνος που συνελήφθη είχε παίξει σε videoclip της Φουρέιρα – Τι ισχυρίζονται οι γονείς του

Οι γονείς του 36χρονου νάνου που συνελήφθη για την εμπλοκή του στο κύκλωμα μαστροπείας με ανήλικες μίλησαν αποκλειστικά στο T-live και στη δημοσιογράφο Μάρω Κανελλάκη. Όπως τονίζουν, αποκλείεται ο γιος τους να έχει μπλέξει στο κύκλωμα και μετά τη σύλληψή του, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Το παιδί μου δεν έχει μπλέξει σε τέτοιο κύκλωμα μαστροπείας. Έχουμε σαστίσει και έχουμε διαλυθεί σαν οικογένεια» είπε ο πατέρας του, με τη μητέρα του να συμπληρώνει: «Πιστεύω ότι το έμπλεξαν το παιδί μου, από την αφέλειά του».

Η αστυνομία θεωρεί ότι ο 36χρονος, που έχει συμμετάσχει στο video clip της Ελένης Φουρέιρα για το τραγούδι Oh Mami, μετέφερε δύο ανήλικες σε πάρτι εκτός Αθηνών όπου συνευρέθηκαν με άλλους δύο άνδρες.

Όπως υποστηρίζει η  μητέρα του 36χρονου, κάποιος άλλος τηλεφώνησε στον γιο της ώστε να μεταφέρει τις δύο ανήλικες στο πάρτι εκτός Αθηνών. «Μου είπε ότι ήξερε φυσιογνωμικά τις δύο κοπέλες» σημείωσε η μητέρα του, ενώ ο πατέρας του ανέφερε πως ο γιος του νόμιζε πως τα κορίτσια είναι άνω των 18 ετών.

Οι γονείς του δηλώνουν βέβαιοι για την αθωότητά του ενώ αποκαλύπτουν ότι το παιδί τους είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Τον συνάντησα και τον ρώτησα τι έγινε, χαμήλωσε το κεφάλι και έτρεχαν δάκρυα». 

Read More

And More