Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Ξεσπά ο πατέρας του γνωστού νάνου στο Tlive – «Έχει 70% αναπηρία, τον μπέρδεψαν»

Ο πατέρας 36χρονου νάνου που βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες για το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων μίλησε αποκλειστικά στο T-live. Σύμφωνα με τις Αρχές, φέρεται να μετέφερε τις ανήλικες στα ερωτικά ραντεβού.

Ο πατέρας του 36χρονου δηλώνει σίγουρος για την αθωότητα του γιου του.  

«Έχει συλληφθεί χωρίς να φταίει, ούτε έχει κάνει τίποτα, ούτε έχει πάρει τίποτα, ούτε ναρκωτικά έχει, ούτε τίποτα. Το παιδί είναι με 70% αναπηρία, πρώτον αυτό, δεύτερον δεν έχει καμία σχέση με αυτό εδώ πέρα. Το ακούω κι εγώ γιατί ξέρω τι γίνεται δεν υπάρχει τέτοιο θέμα» δήλωσε ο πατέρας του νάνου.

Στο παρελθόν, σε τηλεοπτικές εμφανίσεις του, ο 36χρονος νάνος είχε μιλήσει για τη ζωή του και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε. Ο ίδιος έκανε μια επέμβαση που τον βοήθησε να πάρει ύψος και να κάνει πράγματα που δεν μπορούσε.

Ο πατέρας του γνωστού νάνου ισχυρίζεται πως ο γιος του εργάζεται σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά όπου μεταμφιέζεται και τον έχουν μπερδέψει με κάποιον άλλο. «Κάνει κάποια events σε κάποια πάρτι και τα λοιπά το παιδί και πάει και το ντύνουν με διάφορες στολές και κάνει τον κλόουν ας το πούμε έτσι. Εκεί μπορεί να γνωρίζει κάποιους και το μπερδέψανε το παιδί μου» δήλωσε.

Ο πατέρας του δεν πιστεύει πως το παιδί του έχει κάποια σχέση με το κύκλωμα που φέρεται να εξέδιδε ανήλικες. «Αυτό το παιδί έχει μια ιδιαιτερότητα. Τα παιδιά μου εγώ τα έχω μάθει να είναι σωστά παιδιά».

Read More

And More