Κύκλωμα μαστροπείας: Ποιος είναι ο 55χρονος τατουατζής που συνελήφθη – Η εμφάνιση σε πασίγνωστο videoclip της Μαρίνας Σάττι

Σύμφωνα με την Αστυνομία είναι σεσημασμένος για αρπαγή, μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, εκβίαση, ενώ κατόπιν εισαγγελικής εντολής φωτογραφίες και τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα για το κύκλωμα μαστροπείας που δρούσε στον Κολωνό με θύματα ανήλικα κορίτσια το οποίο εξαρθρώθηκε, τον Ιανουάριο του 2024.

Το όνομα του 55χρονου εμφανίζεται και στο κύκλωμα μαστροπείας που εξαρθρώθηκε πρόσφατα και φέρεται να εκμεταλλευόταν επτά ανήλικα κορίτσια, εξωθώντας τα στην πορνεία.

Ο ίδιος στα social media συστήνεται ως tattoo artist, μοντέλο, ηθοποιός, χορευτής, τερματοφύλακας και υπάλληλος εταιρείας φύλαξης vip προσώπων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 55χρονος τατουατζής έκλεινε ερωτικά ραντεβού με ανήλικες και τις πλήρωνε, κάνοντάς τους από ένα τατουάζ. Από το 2021 και μετά, είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον δυο τέτοια ραντεβού, μέσα στο σπίτι που λειτουργούσε και ως επαγγελματικός χώρος δερματοστιξίας. Στο ένα από τα ραντεβού το κορίτσι ήταν κάτω των 15 ετών.

Ο 55χρονος παρείσφρησε στο καλλιτεχνικό χώρο και έκανε περάσματα από πάρα πολλά σίριαλ.

Εκτός από τα αμέτρητα σίριαλ συμμετείχε και σε video clip, όπως αυτό της Μαρίνας Σάττι για το πασίγνωστο viral τραγούδι Tucutum.

Οι φωτογραφίες του δίπλα σε πρόσωπα της showbiz δεκάδες.

Κατερίνα Στικούδη, Έλενα Ασημακοπούλου, Δήμητρα Ματσούκα, Αλέκος Συσσοβίτης, Τζούλια Νόβα, Θανάσης Μπέλλος, μερικοί από τους διάσημους με τους οποίους έχει φωτογραφηθεί.

Read More

And More