Στο T-live

Κύκλωμα νοθείας καυσίμων: «Είμαι αθώα, δεν έχω καμία σχέση, εργαζόμουν στο βενζινάδικο», λέει η πρώην παίκτρια ριάλιτι

Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα νοθείας καυσίμων. Οι συλληφθέντες, ο «παπάς», ο «μάγος» και η πρώην παίκτρια ριάλιτι κατηγορούνται για εμπλοκή στο κύκλωμα νοθείας καυσίμων και ποτών και αρνούνται τα όσα τους αποδίδονται.

Περισσότερα αποκάλυψε η Ρένα Κουβελιώτη στο T-live.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της η κοπέλα ήταν εκεί μόνο δύο μήνες, η αρμοδιότητά της ήταν να κόβει αποδείξεις και τιμολόγια για τους πελάτες και ό,τι αφορά το πλύσιμο οχημάτων. 

«Είμαι αθώα, δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά που ακούγονται, δεν υπάρχει στη δικογραφία κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο για μένα, εγώ απλώς εργαζόμουν στο βενζινάδικο τους τελευταίους δυο μήνες», ήταν τα λόγια της πρώην παίκτριας ριάλιτι.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, κ. Δημήτρη Ζορμπά, η 27χρονη είναι κρατούμενη γιατί ήταν τη στιγμή της εφόδου στο βενζινάδικο.

Όπως αναφέρει η ίδια στο βιογραφικό της, η επαφή της με τη μόδα έγινε νωρίς στη ζωή της, αφού η μητέρα της δούλευε σε βιομηχανία με ρούχα. Έτσι, θυμάται τον εαυτό της από την ηλικία των 3-4 ετών να δοκιμάζει, να αλλάζει, να τροποποιεί και να διαμορφώνει το δικό της στυλ.

Read More

And More