Κυψέλη: Ο αδελφός της Σταυρούλας στο Tlive – «Η συγκάτοικός της φάσκει και αντιφάσκει»

 Η σορός που είχε εντοπιστεί στον Πόρο τον περασμένο Αύγουστο ανήκει τελικά στη Σταυρούλα από την Κυψέλη, η εξαφάνιση της οποίας συζητήθηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες στα Μέσα.

Οι Αρχές είχαν προχωρήσει τις προηγούμενες ημέρες σε λήψη δείγματος dna από τον πατέρα της Σταυρούλας για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για την 53χρονη γυναίκα από την Κυψέλη ή για κάποια άλλη. Δυστυχώς το χειρότερο σενάριο επαληθεύτηκε.

Ο βιολογικός αδελφός της Σταυρούλας είχε μιλήσει πριν βγουν τα αποτελέσματα στον δημοσιογράφο Ιάσονα Τσόλη και στο T-live, επισημαίνοντας πως η συγκάτοικός της φάσκει κι αντιφάσκει.

Πιο συγκεκριμένα, ο αδελφός της Σταυρούλας ανέφερε στο T-live: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε, είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση στην προκειμένη περίπτωση. Δεν αποκλείουμε τίποτα και οι έρευνες συνεχίζονται. Δεν αποκλείουμε τίποτα. Δεν αποκλείουμε εγκληματική ενέργεια.

Ο αδελφός της Σταυρούλας ρωτήθηκε και για τα προσωπικά αντικείμενά της. «Εντάξει ένα ρολόι όλοι μπορεί να το έχουν. Εντάξει, συμπίπτουν πολλά πράγματα, όπως το παντελόνι και η τσάντα, αλλά όλα αυτά σύμφωνα με τις μαρτυρίες ποιανού; Δηλαδή σύμφωνα με τις μαρτυρίες ποιανού; Έχουμε μια συγκάτοικο η οποία φάσκει και αντιφάσκει και δε θυμάται ποια ημερομηνία έφυγε. Θα θυμάται τι χρώμα παντελόνι φορούσε;».

Στη συνέχεια, ο αδελφός της Σταυρούλας δήλωσε: «Ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάει στις Αρχές και να κάνει μια καταγγελία πρώτον και μια ανώνυμη καταγγελία πάρα πολύ πιο εύκολα και οι Αρχές θα κινηθούν πάρα πολύ γρήγορα. Εμείς δεν μπήκαμε καν στη διαδικασία να δηλώσουμε μια εξαφάνιση. Εμείς έχουμε ετοιμάσει μια ολόκληρη αγωγή, με πολλά ερωτήματα. Κατά παντός υπευθύνου» και κατέληξε για το γεγονός ότι δεν την είχαν αναζητήσει όλο αυτό το διάστημα. «Όπως καταλαβαίνετε ήταν ένα άτομο το οποίο ήθελε να αποκοπεί από τους πάντες και τα πάντα όλο αυτό το διάστημα».

Read More

And More