Τον Λάκη Γαβαλά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και ο δημοσιογράφος, Γρηγόρης Μπάκας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαζωνάκη και στον ντόρο που έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομά του.
«Ο Μαζωνάκης τραγουδάει και τραγουδάει και με μεγάλη επιτυχία και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό. Είναι ωραίο να γινόμαστε διάσημοι και ο κόσμος να μας αγαπάει για αυτό που έχουμε έρθει και για αυτό που πρεσβεύουμε. Πρέπει να αφήσουμε την ιδιωτική ζωή του καθενός. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι πιασάρικο να λες για τη ζωή του άλλου, αλλά φτάνει. Πρέπει να αφήσουμε χώρο στους ανθρώπους να είναι υπηρέτες αυτούς που πρεσβεύουν», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.
Και συνέχισε: «Τα αντανακλαστικά του Γιώργου είναι εκπληκτικά και αυτό έχει σβήσει με μπλάνκο ό,τι μπορεί να είχε προκύψει. Είδατε πόσους φανς έχει, οπότε αφήστε τον στους φανς του για να τον απολαμβάνουν».
Να θυμίσουμε ότι τον τελευταίο χρόνο, ο Γιώργος Μαζωνάκης βρέθηκε στο επίκεντρο αρχικά λόγω της δικαστικής διαμάχης με την αδελφή του Βάσω, για κάποιες οικονομικές διαφορές, γεγονός που έφερε ρήξη με όλη του την οικογένεια. Στην πορεία, απασχόλησε τα Μέσα με την ακούσια νοσηλεία του στο Δρομοκαϊτειο, και την κορύφωση της διαμάχης με την οικογένειά του.
Τις τελευταίες δε ημέρες, ο Γιώργος Μαζωνάκης ήρθε και πάλι στο προσκήνιο λόγω της μήνυσης που υπέβαλλε εναντίον του για ασέλγεια ο 21χρονος Στέφανος Παπαδόπουλος, την ώρα που ο ίδιος ο τραγουδιστής έχει στραφεί νομικά εναντίον του επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου για εκβιασμό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
