Τον Λάκη Λαζόπουλο και την Παρθένα Χοροζίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» η δημοσιογράφος Όλγα Λαφαζάνη.
Οι δύο ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν και φέτος στην παράσταση «Ένας ήρωας με παντούφλες», μεταξύ άλλων, μίλησαν για τη συνεργασία τους, ενώ ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε ότι φέτος είναι η τελευταία φορά που θα τον δούμε στο θέατρο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Είναι πολύ όμορφο όταν κάτι σου αρέσει πολύ να μπορείς να το ξαναζήσεις. Είναι η τελευταία σεζόν που παίζω στο θέατρο. Θα είμαι ο πρώτος ηθοποιός που θα σταματήσω λόγω κλιματικής κρίσης. Όντως δεν αντέχω τη ζέστη, θα πρέπει να αναγκάσω τους θεατές να παρακολουθούν σε συνθήκες καταψύξεις», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.
Από την πλευρά της η Παρθένα Χοροζίδου πρόσθεσε: «Έχουμε το άγχος της πρεμιέρας. Κάποιες φορές όταν κάνουμε πρόβες νιώθω λίγο άχαρη, θέλω να ικανοποιήσω τον κύριο Μπέζο. Είναι γλύκας, είναι υπέροχος, αισθανόμαστε μια ησυχία που είναι αυτός ο άνθρωπος μαζί μας».
«Θέλω να πω δύο λόγια και εγώ για τον Γιάννη Μπέζο. Θέλω να πω ότι δεν είναι σοβαρός μόνο στην οθόνη, είναι γενικά σοβαρός άνθρωπος με απίστευτο χιούμορ», πρόσθεσε ο Λάκης Λαζόπουλος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ