Λάκης Λαζόπουλος για Γιώργο Λιάγκα: «Έχει ωριαία προβολή του Κασσελάκη και τον κυνηγάει με την κάμερα»

Στο νέο του podcast ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε και μια αναφορά στον Γιώργο Λιάγκα αλλά και στην ελληνική τηλεόραση, με αφορμή το κυνηγητό που γίνεται εις βάρος του Στέφανου Κασσελάκη.

«Ήρθε και ο Κασσελάκης, τον έχει αναλάβει βέβαια προσωπικά ο Λιάγκας. Του έχει μια ωριαία προβολή και τον κυνηγάει με την κάμερα. Ο Κασσελάκης ήταν η νίκη της μικρότερης οθόνης επί της μικρής. Το κινητό νίκησε την τηλεόραση. Θέλει τώρα η μικρή οθόνη να πάρει το αίμα της πίσω.

Δεν το λέω μόνο εγώ το λέει η συνεργάτις της πρώην γυναίκας του Λιάγκα, Φαίη Σκορδά, η «Τασώ Καββαδία» της ελληνικής τηλεόρασης, η Αφροδίτη Γραμμέλη. Αν δεν το έκανε reality ο Λιάγκας δεν θα γινόταν όλο αυτό που γίνεται. Απάντησε ο Λιάγκας και σήκωσε το μαχαίρι της τηλεόρασης και της ακροαματικότητας. Είπε ότι δεν θα μου εμένα κανένας, ξέρω να κάνω τη δουλειά μου και θα σηκωθώ να φύγω, αλλά καμία εκπομπή δεν έχει -και το γνωρίζει ο κ. Λιάγκας- το ακαταδίωκτο των λεγομένων της.

Μπορεί η στρουθοκάμηλος να χώνει το κεφάλι μέσα στην άμμο, αλλά καμία φορά ο κ…ς περισσεύει στον αέρα και τον βλέπουμε. Έχεις τώρα το κάθε πρωινό να κουτσομπολεύει το δεδομένο. Ποιος είναι ο κ. Κασσελάκης, είναι η κ. Κασσελάκης; Ποιος είναι ο Tyler; Και τι ρόλο παίζει το σκυλί τους. Αυτό το ηλίθιο κουτσομπολιό μας πάει πίσω σαν χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή Mega Καλημέρα:

 

Read More

And More