Λάκης Λαζόπουλος – Το σκληρό σχόλιο για Καινούργιου – Τσαγκρίδη: «Είναι κτήμα της φαντασίας της»

Αίσθηση προκαλούν τα όσα ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του για την Κατερίνα Καινούργιου και τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τη σχέση του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη με τη Δανάη Μπάρκα. Ο Λάκης Λαζόπουλος εκφράστηκε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο για την παρουσιάστρια του Alpha.

«Τελείωσαν οι άντρες, πρέπει να λύσουμε το δημογραφικό. Τελειώνουν οι άντρες από τους γάμους των ομοφυλόφιλων; Δεν μπορούμε να βρούμε δύο ξεχωριστούς άντρες για δύο διαφορετικές παρουσιάστριες; Πρέπει με έναν άνδρα αυτές να κάνουν τη δουλειά τους; Δηλαδή, θα δανείζει η μία γυναίκα τον άντρα στην άλλη; Πρέπει να το σκεφτείτε. Ο συγκεκριμένος άντρας είναι και εφοπλιστής.

Θυμάστε που είχε έναν Φίλιππο η Καινούργιου πριν από έναν χρόνο; Χώρισαν πριν από έναν χρόνο, αλλά αυτός όμως είναι… πώς να το πω; Οιωνεί κτήμα της φαντασίας της Καινούργιου και επειδή τον είχε γνωρίσει αυτή στη Δανάη Μπάρκα, αυτός πήρε πρωτοβουλία και έκανε μεταβίβαση των συναισθημάτων του που είχε για την Καινούργιου στην πιο καινούρια, τη Δανάη», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και στη συνέχεια ανέφερε το εξής:

«Τώρα μαδάνε τα φτερά τους στα πρωινά… έχει αναστατωθεί η Καινούργιου, δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν μπορεί να το χωνέψει, δεν το χωράει ο νους της… ο μεγάλος, ο… ο νους της, ο νους που έχει…».

«Αυτός ο Φίλιππος δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος.

Όλα αυτά τα άκουσε και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ενοχλήθηκε αρκετά και θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο μέσα από την εκπομπή της, ενώ ήταν και η αφορμή για να τσακωθεί με τον αρχισυντάκτη της και να αποχωρήσει από την εκπομπή.

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχώρησε άρον άρον από την εκπομπή – «Θέλεις να με κάνεις ρεζίλι; Γεια σας! Συνεχίστε οι υπόλοιποι»

Read More

And More