Λάμπρος Φισφής: «Η Αντιγόνη Ψυχράμη πίστευε για χρόνια ότι ήμουν ζευγάρι με τον Δημήτρη Μακαλιά»

Στην εκπομπή «The Break» βρέθηκαν καλεσμένοι ο Λάμπρος Φισφής και ο Δημήτρης Μακαλιάς την Κυριακή 14/1.

Οι δύο ηθοποιοί, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στην προσωπική τους ζωή, τη γνωριμία τους αλλά και τα standup comedy.

Ο Λάμπρος Φισφής αποκάλυψε μάλιστα ένα αστείο περιστατικό με την Αντιγόνη Ψυχράμη, όπου πλέον έχει γίνει inside joke με τη σύζυγό του.

«Ισχύει πως δεν κοιμόμαστε χωριστά με την Αντιγόνη, εκτός αν κάνουμε χώρια διακοπές με τον μεγάλο γιο, οπότε υποχρεωτικά θα συμβεί αυτό» είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Ο μεγάλος είμαι εγώ» απάντησε με χιούμορ ο Λάμπρος Φισφής και συνέχισε: «Η Αντιγόνη για χρόνια νόμιζε ότι είμαστε ζευγάρι με τον Δημήτρη, όπως και πολύς κόσμος. Μετά από πολλά χρόνια συνειδητοποίησε ότι μάλλον δεν είμαστε ζευγάρι. Και η γυναίκα μου με την Αντιγόνη, όποτε βρίσκονται και μιλάμε εγώ με τον Δημήτρη, μας κοροϊδεύουν ότι είμαστε ζευγάρι».

«Ο γάμος είναι εξαιρετικός στα δέκα χρόνια. Έχεις μια άνεση με τον άλλον που στον έναν χρόνο, τα ραντεβού, που κρύβεις πράγματα από τον άλλον.

Ενώ στα δέκα χρόνια…Είσαι σε φάση “Τι δεν σου αρέσει αυτό σε μένα; Πακέτο!”. Η Αντιγόνη νόμιζε για χρόνια ότι είμαι σε ζευγάρι με τον Δημήτρη Μακαλιά, όπως και πολλοί άλλοι. Η γυναίκα μου όταν βρίσκεται με την Αντιγόνη μας κοροϊδεύουν ότι είμαστε ζευγάρι. Εγώ ως μπαμπάς παίρνω το βραβείο του καλύτερου!», κατέληξε ο Λάμπρος Φισφής.

Read More

And More