Λάμπρος Κωνσταντάρας για Σούπερ Κική: «Να σταματήσουμε να προωθούμε τις ηλιθιότητες»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star, στα απρεπή σχόλια που έκανε για εκείνον η Super Κική

Η γνωστή YouTuber, καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στο Raw House, αναφέρθηκε με απαξιωτικά λόγια για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «αν δεν ήταν στο πάνελ της Φαίης Σκορδά με τα παρακάλια, θα χτυπούσε παντού τις πόρτες για να ζητήσει δουλειά».

«Αρχικά, είναι ανακριβές αυτό που λέει. Δεν είμαι στη Φαίη με τα παρακάλια. Και δεύτερον, γιατί να χτυπήσω τη δική της πόρτα για το οτιδήποτε; Να σταματήσουμε να προωθούμε τις ηλιθιότητες. Να έχουμε λιγότερους ηλίθιους ανθρώπους στην τηλεόραση. Γενικά, δεν θέλω να ασχολούμαι με τέτοια άτομα, δεν με αφορά καθόλου αυτή η ψευτομαγκιά και η ελαφρότητα με την οποία λένε κάποια πράγματα», ανέφερε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να κινηθώ νομικά για τέτοια θέματα. Αυτό είναι στα όρια του cringe, ας κάνει και ας λέει ό,τι θέλει», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τη Super Κική.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164