Λάουρα Νάργες: Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της από τον Χρήστο Σαντικάι, οι δυσκολίες και η μετακόμιση στο νέο σπίτι

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 9/6 η Λάουρα Νάργες.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια που είναι 5,5 μηνών έγκυος, μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που πέρασε τους πρώτους μήνες της κύησης, για τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι, ενώ αποκάλυψε πως πριν από λίγο καιρό μετακόμισαν.

«Το μωρό το θέλαμε πάρα πολύ. Περιμένουμε αγοράκι. Από τον πρώτο μήνα ξέραμε πόσα παιδιά θα κάνουμε και πως θα τα ονομάσουμε. Τα έχουμε προγραμματίσει και μακάρι να το θελήσει και ο Θεός να συμβεί έτσι όπως το ονειρευόμασταν. Εγώ θα ήθελα πέντε παιδιά. Αν δεν μας κάτσουν πέντε, τουλάχιστον τρία», είπε αρχικά η Λάουρα Νάργες. 

Και συνέχισε: «Ο Χρήστος μου είπε για την εγκυμοσύνη, γιατί πρόλαβε και άρπαξε το πρώτο τεστ που κάναμε. Εγώ προσπαθούσα να του κάνω έκπληξη, αλλά εκείνος μου είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να είναι έκπληξη, ήθελε να το δούμε μαζί». 

Σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, η Λάουρα Νάργες εξομολογήθηκε: «Είχα υπερέμεση και τώρα το τελευταίο διάστημα ξεκίνησα να το ξεπερνάω. Δεν πετάω ακόμα, υπάρχουν μικροενοχλήσεις, ναυτίες αλλά είμαι καλύτερα. Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα στο νοσοκομείο για να συνέλθω. Το κόλπο για να σωθώ ήταν να με στείλει ο γιατρός μου σε ομοιοπαθητικό και με έσωσε ο βελονισμός. Περάσαμε μια κόλαση με τον Χρήστο».

Όσον αφορά στον σύντροφό της Χρήστο Σαντικάι, η Λάουρα Νάργες ανέφερε: «Ήταν δίπλα μου 100% και μπορώ να πω ότι επηρεάστηκε και εκείνος γιατί τραβάει το ψυχολογικό κομμάτι. Έκλαιγα συνεχώς, έχω μια τρομερή εξάρτηση από τον Χρήστο τον θέλω συνέχεια δίπλα μου, δεν αντέχω χωρίς εκείνος. Επηρεάζεται και το δικό του το περιβάλλον γιατί πρέπει να είναι εκεί σε κάποιες έκτακτες στιγμές.

«Ανυπομονώ για τον νέο ρόλο της μαμάς. Θέλω να το ζήσω, θέλω να είμαι η μαμά, η γυναίκα που θα φροντίσει τον άντρα της. Όταν μάθαμε ότι είμαι έγκυος ήμασταν πάρα πολύ χαρούμενοι, αγκαλιές κλάματα, λέγαμε επιτέλους συνέβη», πρόσθεσε η Λάουρα Νάργες αποκαλύπτοντας πως πριν από λίγο καιρό μετακόμισαν σε νέο σπίτι, αφού πλέον θα χρειάζονται μεγαλύτερο χώρο.

Read More

And More