Λάβετε θέσεις! Αγγελική Νικολούλη και Βίκυ Χατζηβασιλείου κάνουν πρεμιέρα…

Πρόγραμμα Alpha χωρίς Αγγελική Νικολούλη και Βίκυ Χατζηβασιλείου γίνεται; Εμ, δεν γίνεται…

Γι΄αυτό ακριβώς γι΄ακόμη μία χρονιά οι δύο κυρίες του καναλιού της Κάντζας, συνεχίζουν ακάθεκτες την τηλεοπτική τους πορεία.

Και αυτή τη σεζόν η Αγγελική Νικολούλη και η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι εδώ για να σηκώσουν ένα μεγάλο κομμάτι από το βάρος του προγράμματος του Alpha, μιας και αναμφισβήτητα τα νούμερα που φέρνουν στο κανάλι, είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμα.

Πρώτη πρεμιέρα κάνει απόψε η Αγγελική, με το “Φως στο τούνελ”.  Οι 796 εκπομπές που οδήγησαν στον εντοπισμό 1.580 ατόμων… Η συμβολή στην εξιχνίαση 23 δολοφονιών…

Οι αποκαλύψεις σημαντικών στοιχείων σε εκατοντάδες πολύκροτες υποθέσεις που συντάραξαν την κοινή γνώμη και απασχόλησαν έντονα τα ΜΜΕ…

Όλα αυτά είναι η σφραγίδα αξιοπιστίας της Αγγελικής Νικολούλη. Με την πολυβραβευμένη εκπομπή της «Φως στο Τούνελ», επιστρέφει για 24η σεζόν στο σταθερό της ραντεβού με τους τηλεθεατές…

Μαζί θα ξεκινήσουν και πάλι το συναρπαστικό ταξίδι στον απρόβλεπτο κόσμο του μυστηρίου και της αναζήτησης.

Ανεξιχνίαστα εγκλήματα, μυστηριώδεις εξαφανίσεις και πάλι στο φως. Πραγματικά γεγονότα, ανθρώπινες ιστορίες, στιγμές συγκινησιακά φορτισμένες, με την ενεργή συμμετοχή των φίλων τηλεθεατών και ειδικών συνεργατών.

Όλα αυτά κι άλλα πολλά, από απόψε και κάθε Παρασκευή βράδυ στις 11:20 στον Alpha.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με την σειρά της ανοίγει από φέτος τα “Πακέτα” της κάθε Σάββατο βράδυ, βάζοντάς τα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το “Στην υγειά μας”!

Με ανανεωμένη διάθεση ,λοιπόν, η Βίκυ έρχεται κάθε Σάββατο στις 8:00 μ.μ., θα ανοίγει το «Πακέτο» της, που φέτος θα χωράει περισσότερη χαρά, μεγαλύτερη προσφορά και ακόμα πιο δυνατά συναισθήματα!

Για 14η σεζόν θα παρακολουθήσουμε ανθρώπινες ιστορίες να ξεδιπλώνονται μπροστά μας και με κίνητρο την αγάπη θα προσπαθήσουμε να καταρρίψουμε κάθε συναισθηματική ή χιλιομετρική απόσταση, προκειμένου το «Πακέτο» να βρει τον παραλήπτη του.

Φέτος η εκπομπή έρχεται να δώσει περισσότερο χαμόγελο. Άνθρωποι που έχουν προσφέρει ανιδιοτελώς την αγάπη τους, θα βρεθούν ξαφνικά στη θέση του παραλήπτη, ακόμα και μέσα απ’ το σπίτι τους, βιώνοντας τις πιο αναπάντεχες εκπλήξεις!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου κάθε εβδομάδα θα υποδέχεται στο πλατό τής εκπομπής ανθρώπους που «Αξίζει να γνωρίσουμε»: προσωπικότητες από τον δημόσιο βίο, από τον χώρο της επιστήμης, του αθλητισμού ή και ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που μια τους πράξη, ένα σημαντικό τους επίτευγμα, μια προσωπική τους νίκη, αποτελεί παράδειγμα για όλους.

 

Read More

And More