Λεάννα Μάρκογλου: Το πρώτο τηλεφώνημα από τον Πάνο Καλίδη μετά την αποχώρηση και η απίστευτη αποκάλυψη για τη σχέση τους

Η Λεάννα Μάρκογλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό” και μίλησε για την αποχώρηση του Πάνου Καλίδη από το Survivor, αποκάλυψε το πρώτο τηλεφώνημα που της έκανε, ενώ αναφέρθηκε και στην ψυχολογική πίεση που υπέστη εκείνος εντός παιχνιδιού. 

Αρχικά, η Λεάννα Μάρκογλου μίλησε για το τηλεφώνημα που δέχθηκε χθες το βράδυ από τον τραγουδιστή: “Νομίζω είναι από την Παρασκευή στο ξενοδοχείο. Χθες το βράδυ με πήρε τηλέφωνο και ξύπνησα τα παιδιά γρήγορα να τον δούνε. Χάρηκα πολύ! Έφαγε, πήρε τα πάνω του. Είναι χαρούμενος που επιστρέφει! Υπήρχαν πολλές εντάσεις και πλέον το παιχνίδι ήταν ψυχοφθόρο. Υπήρχε πολύ ίντριγκα και δεν άντεξε ψυχολογικά. Είναι καλά και νιώθει πολύ καλά με την απόφασή του”.

Η γνωστή make up artist αποκάλυψε ότι περίμενε αυτή να είναι η απόφαση του Πάνου Καλίδη, καθώς είχε ζοριστεί πολύ ψυχολογικά: “Εγώ περίμενα ημέρες ότι θα το ανακοινώσει γιατί τον έβλεπα. Το συμβάν που ήταν το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν του είπαν να μην παίξει στο αγώνισμα. Μετά ανακοίνωσε την αποχώρησή του. Θεωρώ ότι του επέβαλαν… Το πήρε πολύ προσωπικά και στενοχωρήθηκε πολύ. Εγώ θεωρώ ότι μέσα στο παιχνίδι έχει μαλώσει… Με τον Τζέιμς και με τον Άλεξ, είχε γίνει ένα περιστατικό που δεν το έδειξαν. Βγήκε εκτός εαυτού!”.

Παράλληλα, η Λεάννα Μάρκογλου ανέφερε ότι με τον Πάνο Καλίδη είναι μαζί 16 χρόνια, ωστόσο δεν έχουν παντρευτεί, ούτε έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης: “Είμαστε μαζί 16 χρόνια και δεν έχουμε παντρευτεί. Έχει αναγνωρίσει τα παιδιά. Ήθελε να ωριμάσει λίγο πρώτα. Μετά από τόσα χρόνια και τρία παιδιά, νομίζω ότι δεν θα αλλάξει κάτι. Στην αρχή με ενοχλούσε πολύ. Ειδικά όταν γεννήθηκαν τα παιδιά και έγραφε το δικό μου όνομα αλλά εντάξει”. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More