Λένα Δροσάκη: Απαντά πρώτη φορά για το «επεισόδιο» με την Ελπίδα Νίνου – «Εκφοβισμοί, απειλές και ηθική απαξίωση όλων μας»

Απάντηση σε όσα υποστήριξε η Ελπίδα Νίνου για το «επεισόδιο» ανάμεσά τους στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη έδωσε η Λένα Δροσάκη. Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η γνωστή ηθοποιός υποστήριξε πως «όλοι εμείς ουδέποτε θα προβαίναμε σε πράξεις βίας απέναντι σε έναν άλλον άνθρωπο στο πλαίσιο μίας επίπονης δικαστικής διαδικασίας».

Αναλυτικά η απάντηση της Λένας Δροσάκη:

«Με ρωτούν από χθες το πρωί αρκετοί άνθρωποι τι συνέβη έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου σε μία διακοπή της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη. Τους απαντώ τίποτε νέο και διαφορετικό από αυτά που γίνονται εδώ και δύο μήνες περίπου μέσα ή έξω από το δικαστήριο στη συγκεκριμένη υπόθεση. Εκφοβισμοί, απειλές, τραμπουκισμοί, ειρωνεία και ηθική απαξίωση όλων μας. Όλων εκείνων που καταγγέλλουν, όλων εκείνων που συμπαραστέκονται, όλων εκείνων που σέβονται και αναγκάζονται να προστρέξουν στη δικαιοσύνη για να απαιτήσουν τον δικό τους σεβασμό.

Ένα δικαστήριο για όλους εμάς είναι μία ιερή διαδικασία. Όλοι εμείς, φύση και θέση, δε θα προβαίναμε σε πράξεις βίας, ή παραβατικής συμπεριφοράς απέναντι σε έναν άλλον άνθρωπο στο πλαίσιο μίας επίπονης δικαστικής διαδικασίας, στη διάρκεια της οποίας προσπαθούμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια. Ο,τιδήποτε άλλο αναφέρεται ή διαδίδεται από διάφορους, απλώς αποτελεί διαιώνιση του εκφοβισμού μας και ευτελισμού της προσωπικότητας όλων μας. Για όσους έχουν την παραμικρή αμφιβολία, ας έλθουν να το διαπιστώσουν μόνοι τους. Θα μας βρουν εκεί».

Δες το σχετικό απόσπασμα στο 7.10′:

Read More

And More