Λένα Δροσάκη: Ο τεράστιος έρωτας για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Η Λένα Δροσάκη με αφορμή την επιστροφή της στο θέατρο έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Love it” και τη δημοσιογράφο Μάρτζυ Λαζάρου και μίλησε για τη ζωή με τον γιο της, τον έρωτα για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη ενώ αποκαλύπτει πώς του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος.

Για τη βάφτιση του γιου της:“Είναι ένα συναίσθημα που δεν το φαντάζεσαι! Δηλαδή και τώρα που το βιώνω δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω απόλυτα. Υπάρχει αγωνία για τις πολύ βασικές ανάγκες. Δεν ξέρω πότε θα τον βαφτίσουμε. Θα τον βγάλουμε Αναστάση”.

Για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη: “Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος είχα πέσει κάτω, έκλαιγα, γελούσα, είχα αγωνία πως θα το πω στον Αλέξανδρο. Είχε γενική πρεμιέρα για μια παράσταση κι έλεγα “να τον περιμένω, να του στείλω μήνυμα;”. Δεν άντεχα! Είχα πάρει την κολλητή μου και μιλάγαμε επί τέσσερις ώρες. Της έλεγα “δεν θα κλείσεις το τηλέφωνο, θα περιμένουμε να ΄ρθει ο Αλέξανδρος”. Του έβαλα το τεστ μέσα σε ένα κουτάκι και το άφησα δίπλα στο φαγητό.

Για τη δυσκολία στον τοκετό: “Το παιδί ήρθε, δεν το σχεδιάζαμε. Γέννησα με καισαρική γιατί υπήρξε μια ανωμαλία λόγω μάλλον των πολλών κιλών που πήρα απότομα. Εγώ πήρα 30 κιλά. Το ευχαριστήθηκα!”.

Για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη: “Για τον Αλέξανδρο ένιωσα έναν τεράστιο έρωτα, μια συνάντηση που έφερε έκρηξη. Ως μπαμπάς είναι τρυφερός, αγχωμένος αν θα τα καταφέρει. Υπάρχει ένας εκνευρισμός μετά τη γέννηση του γιου μας αλλά το θέμα είναι να υπάρχει η ικανότητα να κατανοήσεις τον άλλον”.

Read More

And More