Λένα Παπαληγούρα για τον γάμο της: «Τα οργάνωσα όλα μόνη μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 24/10 η Λένα Παπαληγούρα. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε μιλά για τη σχέση με τα παιδιά της αλλά και για τον γάμο της με τον Άκη Πάντο, λέγοντας ότι τον οργάνωσε μόνη της.

«Μου αρέσει πάρα πολύ να οργανώνω τέτοια πράγματα. Τον γάμο μου τον είχα κάνει όλο εγώ. Τον είχα οργανώσει μόνη μου όλο. Διάλεγα λουλούδια, μπομπονιέρες από το «Χαμόγελο του παιδιού», προσκλητήρια από τη «Μέριμνα». Μου αρέσει πολύ. Για αυτό λέω θα μπορούσα να κάνω κι άλλες δουλειές» ανέφερε αρχικά η Λένα Παπαληγούρα.

«Είχα στο μυαλό μου ότι θα κάνουμε ένα γάμο με 20 άτομα και κάναμε ένα πάρτι με 500. Ήταν φίλοι μας. Ξεκινήσαμε από τους κολλητούς και μετά λέγαμε, αυτός είναι φίλος φίλου. Ήταν ένα φανταστικό πάρτι. Από τα τελευταία μεγάλα πάρτι πριν από την πανδημία. Πολλοί φίλοι μου το λένε», συμπλήρωσε η Λένα Παπαληγούρα.

Σχετικά με το αν έχει δει αλλαγές στη σχέση με τον σύζυγό της μετά τον γάμο, η Λένα Παπαληγούρα δήλωσε: «Τίποτα δεν άλλαξε μετά τον γάμο. Ήταν μια ωραία αφορμή για να γιορτάσουμε. Και το ίδιο το μυστήριο του γάμου για μένα είναι συγκινητικό, είναι συμβολικό».

Τέλος, η Λένα Παπαληγούρα σημείωσε: «Με τον σύζυγό μου αφού δεν χωρίσαμε στην προετοιμασία, δεν θα χωρίσουμε ποτέ», ανέφερε η ηθοποιός γελώντας.

Read More

And More