Λένα Παπαληγούρα: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της – «Είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του»

Στη σχέση με τον σύζυγό της Άκη Πάντο, τα παιδιά τους αλλά και στα στοιχεία του χαρακτήρα της που δεν θα ήθελα να υιοθετήσουν και εκείνα, αναφέρθηκε η Λένα Παπαληγούρα στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο, Δήμητρα Καλφούντζου.

«Οι γυναίκες είμαστε κάπως αδικημένες από τη φύση γιατί έχουμε αυτόν τον περιορισμό του χρόνου, οπότε μας πιάνει μια τρέλα να μη χάσουμε το τρένο του παιδιού και μπορεί να μπούμε σε σχέσεις που αλλιώς δε θα τις επιλέγαμε. Επίσης, είναι και οι άνθρωποι που αλλάζουν. Δε σημαίνει ότι είσαι ο ίδιος που ήσουν όταν γνώρισες τον άνθρωπό σου, ούτε ότι αναγκαστικά αλλάζεις μαζί του, μπορεί να αλλάξεις προς διαφορετικό δρόμο…» ανέφερε αρχικά η Λένα Παπαληγούρα, με αφορμή τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Για τη σχέση με τον σύζυγό της Άκη Πάντο και τη γνωριμία τους, η Λένα Παπαληγούρα ανέφερε: «Είμαστε πέντε χρόνια παντρεμένοι και επτά μαζί. Είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Αν δεν υπάρχει αγάπη, σεβασμός και αλληλοκατανόηση, δε διατηρείται ούτε ο έρωτας. Νιώθω ότι τον θαυμάζω. Δε μου έχει φύγει ο θαυμασμός. Και επειδή είναι ένας άνθρωπος άξιος θαυμασμού, θεωρώ ότι δε θα μου φύγει και ποτέ. Γνωριστήκαμε εδώ, στο θέατρο Πορεία, όταν ήρθε με τον αδερφό του που είναι ο σύντροφος της Ιωάννας Παππά, να δουν το έργο “Οι τρεις αδερφές”.»

Σε άλλο σημείο η Λένα Παπαληγούρα μίλησε και για τα παιδιά της αναφέροντας πως χαίρεται όταν τα βλέπει να παίζουν παρέα.

«Νιώθω πως επειδή είμαι μοναχοπαίδι, είχα από μικρή την ανάγκη να έχω φίλες και ίσως γι’ αυτό έκανα και δυο παιδιά. Ήθελα να έχουν παρέα. Χαίρομαι τόσο πολύ όταν τα βλέπω να παίζουν μαζί. Νιώθω ότι κάναμε σωστή επιλογή. Νομίζω ότι στα παιδιά πρέπει να μιλάς ειλικρινά, να τους μαθαίνεις ότι όλοι κάνουν λάθη, δεν υπάρχει τέλειος. Το λέω γιατί εγώ έχω μια τελειομανία, προσπαθώ όλα πρέπει να τα κάνω σωστά. Μέσα μου αυτό με έχει ταλαιπωρήσει και θα ήθελα να είναι πιο ελεύθερα τα παιδιά μου, να βουτάνε και ας κάνουν λάθος» είπε.

«Ήμουν ένα κλειστό παιδί και είμαι γενικά. Μπορεί να μου αρέσει πολύ να είμαι με την παρέα αλλά τα πολύ δικά μου δεν τα ανοίγω πολύ. Ίσως ήταν ένας τρόπος μέσα από τα κείμενα και τους ρόλους να επικοινωνήσω πράγματα δικά μου, πιο κρυμμένα» αποκάλυψε τέλος για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Read More

And More