Λένα Παπαληγούρα: Ο λόγος που τα παιδιά της δεν παρακολουθούν ολόκληρες τις θεατρικές της παραστάσεις

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε η Λένα Παπαληγούρα την Τρίτη 5/9.

Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον σύζυγό της, Άκη Πάντο, αποκάλυψε τον τρόπο που χαλαρώνει μετά από μία παράσταση.

«Μετά την παράσταση πίνω μία μπίρα. Ναι. Τώρα πίνω άνευ, δεν θέλω να πίνω κάθε μέρα μπίρα με αλκοόλ. Αφού ο άντρας μου μού λέει ότι όταν μπαίνω στο σπίτι, ακούει καμία φορά το κρακ της μπίρας για να καταλάβει πως γύρισα. Πω πω Χριστέ μου θα νομίζει ο κόσμος ότι είμαι αλκοολική. Το άνευ εγώ το έμαθα στην εγκυμοσύνη. Μια χαρά είναι το άνευ. Είναι η γεύση και είναι όντως χαλαρωτικό, απλά δεν έχει αλκοόλ» είπε η Λένα Παπαληγούρα.

Στη συνέχεια η Λένα Παπαληγούρα αναφέρθηκε στα παιδιά της, αλλά και στο πώς αυτά αντιλαμβάνονται τους ρόλους που υποδύεται.

«Τους φαίνεται κανονικό με έναν τρόπο που με βλέπουν στην τηλεόραση. Δεν δίνω και πολλή βάση κι εγώ. Κάπως κάνουν τον διαχωρισμό. Στην Ηλέκτρα έρχονται, βλέπουν το ζέσταμα, τα παρασκήνια, την πρώτη σκηνή και μετά φεύγουν γιατί φοβάμαι μήπως δεν μπορούν να κάνουν τον διαχωρισμό της μητέρας από τον ρόλο», ανέφερε η Λένα Παπαληγούρα.

Δες όλη τη συνέντευξη της Λένας Παπαληγούρα στην ΕΡΤ:

Read More

And More