Λεωνίδας Κακούρης – Ο Γιάννης Χουβαρδάς στην πρώτη αντίδραση μετά την αιφνίδια αποχώρηση του ηθοποιού από τον «Βασιλιά Ληρ»

Την πρώτη αντίδραση του σκηνοθέτη της παράστασης του Εθνικού Θεάτρου, «Βασιλιάς Ληρ», Γιάννη Χουβαρδά μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη εξασφάλισε το Happy Day και η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα.

Ο γνωστός σκηνοθέτης ευχαρίστησε την πρωινή εκπομπή του Alpha για την επικοινωνία, ωστόσο δεν θέλησε να πει κάτι περισσότερο από την επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

«Ευχαριστώ πολύ για το ευγενικό σας μήνυμα. Δεν έχω όμως να προσθέσω τίποτε ή να πω κάτι διαφορετικό από την ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση» ήταν τα λόγια του Γιάννη Χουβαρδά.

«Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή “Βασιλιάς Ληρ” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, ο Λεωνίδα Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη και οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν 13 Ιανουαρίου» αναγράφεται στην επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

Διάβασε επίσης:

Λεωνίδας Κακούρης: Μυστήριο με σοκαριστικό βίντεο που ανέβασε μέσα από το σπίτι του, μετά την αποχώρηση από τον «Βασιλιά Ληρ»

Read More

And More