Ρεπορτάζ T-live

Λέσβος: Έβαλε φωτιά το σπίτι και το κατάστημα του αδερφού του και στη συνέχεια κάηκε ζωντανός

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Λέσβου με τον  άνδρα ο οποίος θέλησε να καταστρέψει τη ζωή του αδερφού του, δίνοντας παράλληλα τέλος στη δική του ζωή μετά από έκρηξη που σημειώθηκε με το αυτοκίνητό του.

Περισσότερα παρουσίασε η εκπομπή T-live και ο δημοσιογράφος, Ιάσονας Τσόλης.

Πρόκειται για έναν άνδρα 71 ετών ο οποίος τα ξημερώματα της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου έβαλε φωτιά στο σπίτι του αδερφού του, όσο εκείνος και η οικογένειά του βρισκόταν μέσα και κοιμόταν.

Ταυτόχρονα κατέβηκε κάτω στο γκαράζ έβαλε φωτιά και στο αυτοκίνητο, ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, μπήκε στο αυτοκίνητό του το οποίο είχε γεμίσει με μπουκάλες υγραερίου, έβαλε μπροστά και μπούκαρε μέσα στο κατάστημα που διατηρούσε ο αδερφός στο ισόγειο του σπιτιού.

Λέσβος: «Σταμάτησα να του δίνω χρήματα, δεν είχαμε σχέσεις»

«Κυκλοφορούσε στην Αθήνα και έκανε τον πλούσιο με τα δικά μου λεφτά. Από την στιγμή που σταμάτησα να του δίνω χρήματα, από τότε άρχισαν και οι διαφωνίες, έχω την δική μου οικογένεια και είχα πολλές υποχρεώσεις», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του άντρα που σώθηκε τελευταία στιγμή.

Ενώ σε επικοινωνία με την Τατιάνα Στεφανίδου ζωντανά στην εκπομπή, πρόσθεσε: «Κόντεψα να σκάσω από την φωτιά και αναγκάστηκα και βγήκα από το παράθυρο. Το σπίτι έχει υποστεί τρομερές ζημιές (…) ευτυχώς δεν έπεσε όλο το κτήριο, μόλις βγήκα έξω έπιασα το λάστιχο να σβήσω τη φωτιά, δεν έσβηνε με τίποτα, ήρθε αμέσως η πυροσβεστική», ανέφερε για το σοκαριστικό συμβάν που έδωσε τέλος στη ζωή του αδερφού του.

Read More

And More